El snack ideal i saludable per menjar durant les pel·lícules aquest estiu
Moltes persones s'enganxen veritables tips mentre veuen una pel·lícula, però la majoria de coses no són bones
Hi ha molt costum d'anar picant alguna cosa mentre es veu una pel·lícula o una sèrie. Normalment, a banda de les típiques crispetes, es recorre a opcions com patates de bossa, nachos, dolços, llaminadures… Una mica de tot. Està bé que vulguem picar alguna cosa en aquest moment, però cal saber triar.
El problema de totes aquestes opcions que us he comentat és que són opcions ultraprocessades, carregades de greix, de sucres i molt calòriques i que a sobre, s'acompanya del típic refresc també insà.
El més típic dels cines, que hi ha llargues cues per comprar-les, són les crispetes. Crec que pensareu que no són saludables, però deixeu-me que us digui que les crispetes poden ser un aliat brutal. Ara sí, és clar que no val amb qualsevol crispeta.
Beneficis de les crispetes de blat de moro
Doncs com us deia, les crispetes de blat de moro sí que són un snack saludable. De fet, té diverses propietats més que interessants:
- Tenen un alt contingut en vitamines, fibra, polifenols i antioxidants.
- Són riques en fibra, ja que són un gra sencer.
- Són baixes en calories, de manera que no faran disparar la nostra ingesta en un moment.
- Són riques en carbohidrats, cosa que seran un aliat més que bo en períodes de càrrega esportiva.
- No són alts en greixos i, encara menys, en greixos saturats.
Com puc cuinar les meves crispetes perquè siguin saludables?
És clar que com les cuinen a molts llocs no són saludables, ja que els afegeixen diversos ingredients que les fan perjudicials. Com us imaginareu, les del cinema, les dolces o les de mantega o les de caramel, no són saludables.
Ara bé, a casa és molt fàcil fer-les de forma saludable:
- Primer de tot, hem de comprar els grans de blat de moro per fer nosaltres mateixos les crispetes, no hem de comprar la bossa que ja venen fetes.
- Podem fer-les en una paella, usant únicament una mica d'oli d'oliva per al fons de la paella.
- Quan estigui cobert, afegim els grans de blat de moro, sense que es cobreixin entre ells, i una mica de sal.
- Quan comencin a esclatar les crispetes, sabrem que ja estan a punt per menjar.
- I per als més llaminers, podeu assaborir les vostres crispetes de diferents formes: amb xocolata negra desfeta, amb canyella, amb curri, amb xocolata ratllada, amb cúrcuma…
- Sigueu originals i gaudir de la vostra pel·lícula amb les vostres crispetes!
Més notícies: