Façana d'una botiga Mercadona amb un cercle vermell que mostra una persona tocant-se la cama.
CONSUM

El producte de Mercadona que és perfecte per aquest estiu: et refresca a l'instant

Mercadona vol que puguis sentir alleugeriment a les extremitats inferiors, sobretot ara que la calor estreny

La cura dels nostres peus i cames és essencial per mantenir una bona salut i benestar general. Després d'un llarg dia de treball, exercici o simplement estar dret, és comú sentir cansament i pesadesa en aquestes àrees. Per combatre aquestes molèsties, Mercadona ofereix una solució efectiva i accessible: el gel refrescant mentol de Deliplus per a peus i cames.

També és un gran aliat ara que estreny la calor i podem sentir tant les cames com els peus més cansats. Moltes persones ho tenen com un fix de tots els estius, a més de fer-lo servir al llarg de l'any amb altres fins. Es ven en un pot de 300 ml i té un preu de 2,50 euros.

Alleugeriment instantani de peus i cames

El gel refrescant de Mercadona és el producte ideal per als que busquen alleujar la sensació de cansament i pesadesa a les extremitats inferiors. Amb la fórmula basada en mentol, aquest gel proporciona un efecte refrescant i relaxant que revitalitza a l'instant.

Ampolla de gel refrescant de mentol davant d'una botiga.

El mentol és conegut per les seves propietats refrescants i calmants. Aplicat sobre la pell, proporciona una sensació de frescor immediata, ajudant a reduir la sensació de cansament i pesadesa a peus i cames. Això ho converteix en un component essencial per als que passen moltes hores de peu o realitzen activitats físiques intenses.

Després d'un llarg dia de treball, res millor que un massatge amb aquest gel. La seva acció immediata alleuja l'estrès acumulat a peus i cames, proporcionant un descans reparador. Aquest gel és perfecte per utilitzar al final del dia, abans de ficar-se al llit, o després d'una activitat física intensa.

Es pot fer servir en tot tipus de pells

El gel refrescant de mentol de Mercadona ve en un pràctic pot que en facilita l'aplicació. La seva textura lleugera i de ràpida absorció permet que el producte penetri ràpidament a la pell sense deixar residus grassos. Això assegura una experiència còmoda i efectiva a cada ús.

Aquest gel refrescant és adequat per a tot tipus de pell, incloent-hi les més sensibles. La seva fórmula està dissenyada per ser suau i no irritant, cosa que permet el seu ús diari sense preocupacions. A més, la seva fragància a mentol deixa una sensació de frescor duradora.

La fórmula del gel refrescant de mentol Deliplus inclou ingredients acuradament seleccionats per maximitzar-ne els beneficis. El mentol, combinat amb altres components naturals, assegura un efecte calmant i revitalitzant. Aquesta combinació ajuda a millorar la circulació sanguínia i a reduir la inflamació.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: