Primer pla del logo de Mercadona
CONSUM

El producte de Mercadona que més agrairàs tenir a l'estiu només costa 1,80 euros

De vegades Mercadona té productes que passen desapercebuts i que de cop i volta peguen el salt i es converteixen en èxit

Mercadona té tot allò que puguis imaginar i no. Coses que pensaves que no necessitaves, simplement, perquè no sabies de la seva existència, però que són tremendament pràctiques.

El que t'ensenyarem et deixarà congelat si no sabies que existia. Perquè és un d'aquells articles que quan els veus, penses, "va mira, doncs això està molt bé".

Està a Mercadona, no el coneixies i et deixarà congelat

Deixem de banda els acudits: aquest article de Mercadona és molt útil i és probable que no el coneguessis. És una solució ràpida i comodíssima per fer i transportar gel.

Muntatge d´una dona sorpresa davant d´una botiga de Mercadona

Les bosses d'un sol ús per a glaçons de la marca Bosque Verde són un dels millors secrets amagats de Mercadona. Si les coneixies, ets un comprador de nivell avançat.

Aquesta solució per fer gel és tot un invent que et salven de qualsevol compromís. I, encara que és cert que no és una opció ecològica, n'hi ha que la prefereixen abans que una altra solució.

Per què? Primer, perquè molta gent es queda amb la comoditat abans que moltes altres coses. I aquest truc per al gel juga bé en aquest sentit.

Paquet, rectangular i allargat, de bosses d'un sol ús de glaçons de Bosc Verd, sobre fons desenfocat de jardí exterior de Mercadona

Són fundes totalment hermètiques, per la qual cosa el gel queda completament aïllat de les males olors o restes d'altres productes. I, en ser d'un sol ús, sempre estan en perfecte estat i a punt per fer servir.

D'altra banda, en ser bosses i no motlles, fan més fàcil que el gel es pugui guardar a qualsevol lloc. Tenint en compte com és de complicat, de vegades, encaixar-ho tot al congelador.

Tenir gel sempre a mà gràcies a Mercadona

El gel és necessari durant tot l'estiu. I, per als que no tenim una d'aquelles superneveres que te'l fabriquen al moment, ens va bé buscar altres mètodes que ens funcionin.

Façana on podeu veure l'entrada de l'exterior del supermercat de Mercadona

Aquesta manera de fer gel té molts avantatges, com per exemple, que pots congelar més coses i no només aigua, sense tacar cap altre recipient. Per exemple, cafè per fer fora la llet o al revés, llet per fer fora el cafè.

Igualment, se'ns acudeixen glaçons de gel de síndria, per prendre el gaspatxo d'una manera fresca i diferent. O gel amb sucs, per acompanyar un còctel o un licor a la terrassa.

Encara que l'OCU informa que, en realitat, el gel industrial que comprem fet és més segur. El gel que fem a casa és, al cap i a la fi, la mateixa aigua que bevem normalment.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: