Imatge de fons d'una noia amb els cabells llisos i llargs i una altra imatge d'una persona fent-li la toga als cabells a una dona
CONSUM

Aconsegueix un cabell perfecte amb la senzilla tècnica que s'ha tornat viral a TikTok

Si vols tenir uns cabells bonics sense esforç, segueix aquesta sèrie de passos que s'ha tornat viral a TikTok

Els cabells són un símbol d'atractiu i tenen un paper molt important en el nostre dia a dia. Si bé és cert, que hi ha dies en què ens creiem que els cabells estan malament i ja automàticament, tot és un desastre. Per això, cal dedicar força temps a la seva cura si volem lluir una cabellera perfecta.

Si vols tenir uns cabells millorats, amb més llum i més brillantor, et recomano seguir aquesta rutina que s'ha tornat viral a TikTok. Aquesta consisteix en una sèrie de recomanacions que us ajudaran a aconseguir una bona aparença. Així que ja saps, si vols tenir un cabell lluminós i suau, intenta cuidar-lo.

Segurament moltes d'aquestes recomanacions ja les havies sentit, però si no, atenta. T'explico la tècnica d'una creadora de TikTok que ha compartit amb els seus seguidors. T'ajudarà a tenir un cabell molt més cuidat i segurament aconseguiràs que et creixi molt més ràpid.

Segueix aquesta tècnica que s'ha tornat tan viral a TikTok

Segurament estàs al corrent de les moltes rutines que es viralitzen a xarxes socials com és el cas de TikTok. Diferents tècniques que ajuden a millorar el teu dia a dia en certs aspectes. Aquesta setmana he descobert una tècnica que segueix una creadora de contingut i que m'ha semblat força útil.

Encara que pugui semblar obvi, és millor no abusar gaire de les eines de calor. Amb això, la creadora fa referència a l'ús de planxes i, si es fa, fer-ne servir unes que siguin de bona qualitat. A més, abans d'eixugar-nos o planxar-nos els cabells, l'ideal és recórrer a un protector tèrmic.

Encara que també és aconsellable passar a fer-se les ones sense calor a la nit, així s'aconsegueix maltractar molt menys els cabells.

Muntatge amb una dona amb els cabells castanys llis i un cercle amb una persona amb una planxa de cabell i una pinta

També cal deixar de fer-se molt els clean look, ja que l'alopècia és molt més propensa. Tenir cura de l'alimentació és un altre dels molts factors que alteren els cabells a l'hora de tenir-los macos.

Hauràs de mantenir una bona alimentació, encara que dependrà molt de la persona. Cal deixar de fer-se tractaments agressius, sobretot si no se seguiran tractaments adequats. És millor no fer-se malbé els cabells si no es durà a terme una bona rutina.

Finalment, @sarabenayas recomana invertir en bons productes capil·lars. Serà tota una inversió sempre que la butxaca ho permeti. Si no podràs mantenir amb el temps els tractaments de color és millor no fer-te'ls.

Altres consells que pots tenir en compte

A més d'aquesta tècnica que ha recomanat @sarabenayas, pots seguir altres consells que segur que has sentit. Alguns d'aquests poden ser: raspallar els cabells cada dia, vigilar la quantitat de cabells que et cau, per exemple. Fer servir la quantitat adequada de xampú també pot ajudar-te a aconseguir un cabell bonic.

➡️ Consum

Més notícies: