Mosquits en una mosquitera i Lidl
CONSUM

Lidl s'avança a l'estiu: solució contra els mosquits per menys de 20 euros

Els mosquits són un veritable incordi quan arriba la calor, per això Lidl t'ajuda a combatre'ls a casa

Els mosquits formen part de l'estiu. Però això no vol dir que sigui una cosa agradable, ja que són una veritable molèstia. Sobretot a casa, pot arribar a angoixar-nos la seva presència i poc hi ha més molest que un mosquit brunzint al voltant de l'orella a la nit mentre dormim.

Lidl és conscient que els mosquits no són ben rebuts a casa nostra. Però això s'uneix que de vegades hem de tenir les finestres obertes per poder ventilar i aprofitar que a la nit refresca una mica per combatre la calor. Per això, Lidl ofereix com a solució aquesta mosquitera d'alumini que ha rebut múltiples elogis per part dels clients.

Si t'interessa, no et paris molt a pensar-ho, ja que són moltes les persones que volen tenir aquesta opció de Lidl a casa abans d'estiu. A més, avui dia la calor apareix més aviat, per la qual cosa podria ser necessària abans. També és important ressaltar que ara mateix la podem assolir per 17,99 euros.

Mosquitera de Lidl

La mosquitera de Lidl que triomfa per la seva efectivitat

Els clients de Lidl, i de qualsevol altre supermercat, el primer que exigeixen als productes és que siguin efectius. En aquest cas, el que esperem d'aquesta mosquitera és que els mosquits no ens pertorbin la pau de casa nostra. I en vista de les opinions de les persones que ja en tenen, l'efectivitat la té assegurada.

Aquesta mosquitera de Lidl té unes mides de 100 x 120 centímetres. S'ha de col·locar a la finestra i ens permet tenir-la oberta sense problemes. A més, està fabricada amb teixit de protecció contra insectes "Nanofil" que ens permet tenir una visibilitat òptima, ja que hi deixa passar la llum i també l'aire.

Pots escollir, depenent de com sigui el lloc on la ubicaràs, entre els colors blanc o gris fosc. En tots dos casos compta amb un marc d'alumini resistent a la intempèrie i als raigs UV. Aquest compta amb un revestiment en pols per augmentar-ne la resistència.

S'instal·la fàcilment en qüestió de segons

No necessites grans coneixements per combatre els mosquits aquest estiu amb aquesta mosquitera de Lidl. La seva instal·lació és tan senzilla que en només uns segons podràs tenir-la ja instal·lada a la teva finestra. Quan tinguis clar on posar-la, ràpidament estarà col·locada.

Molles de la mosquitera de Lidl

La mosquitera de Lidl compta unes quadres amb molls que s'encaixen fàcilment a la nostra finestra. A més, té una profunditat de muntatge molt baixa. Per això, és vàlida per a gairebé tots els llocs on la vulguem col·locar.

Això sí, has de tenir en compte que hi ha d'haver un espai mínim de 12 mil·límetres entre la finestra i la persiana. Només així podrem tenir-la fixa a l'estiu, encara que hàgim d'abaixar la persiana en algun moment. Com hauràs pogut imaginar, no cal fer cap mena d'esforç per tenir-la enllestida i evitar els mosquits.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: