Primer pla del logo de la botiga Carrefour
CONSUM

La bicicleta elèctrica i plegable que somiaves existeix: és a Carrefour

Hem trobat la bicicleta elèctrica i plegable que ofereix la millor relació qualitat-preu del mercat

Si ets dels que donen mil voltes als catàlegs fins a trobar l'article perfecte, de res. Hem trobat la bicicleta que estaves buscant.

Si més no, si la que buscaves havia de ser plegable, elèctrica, potent, resistent i a bon preu. T'avancem que la següent supera totes les expectatives.

La bicicleta de Carrefour supera requisits i expectatives

La demanda per part del medi ambient és creixent, i així ho és la dels articles que satisfacin aquesta sostenibilitat. D'un temps ençà, si comprem alguna cosa, volem que compleixi certs punts a favor de l'ecologia.

Home mitjana edat amb samarreta blanca assenyalant cap a un costat feliçment sobre fons de Carrefour

Però la decisió de començar a moure's amb bicicleta, quan no és sostenible? Ho és, i no només per al medi ambient, sinó també per a la nostra pròpia salut.

Un cop presa aquesta decisió, les característiques són el següent pas. I aquestes dependran de variables com la nostra infraestructura, o de les facilitats i inconvenients que presenti la ciutat on ens movem.

Si a casa nostra o pis no comptem amb l'espai i l'accessibilitat adequats, caldrà que sigui plegable. I si ens hem de moure per zones amb costes o recórrer distàncies llargues, millor optar per l'elèctrica.

La bicicleta elèctrica Engwe EP-2 Pro plegable és la millor opció del mercat en relació qualitat-preu. El seu motor de 750 W, la converteixen en un vehicle força potent.

Bicicleta elèctrica i plegable gris sobre fons desenfocat de Carrefour

El to gris metal·litzat fa que sigui elegant. I les rodes amples i el seient ergonòmic la col·loquen com una de les més còmodes que trobaràs.

La funció de plegat és ràpida i fàcil. I l'autonomia que ofereix una sola càrrega és de fins a 60 km. Les seves 20 polzades de pneumàtics i el sistema de frens de disc garanteixen una seguretat òptima.

I aquí ve el millor. Inclou una pantalla LCD que ens dona informació a temps real sobre la velocitat, la distància recorreguda i la càrrega de la bateria. A més, té la il·luminació LED incorporada.

El valor d'aquesta bicicleta és de 1.199 €. Però si aprofites les rebaixes de Carrefour, podràs tenir-la per només 989 €. És ara, o mai.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum