Una dona amb barret i vestit groc sosté diverses bosses de compres davant d'una botiga Lidl.
CONSUM

La peça de Lidl que està volant de les botigues: el secret de la seva popularitat

Lidl torna a destacar com una alternativa a les botigues de moda per estar a l'última en tendències

L'estiu ja és aquí i les peces fresques són a les que més recorrem quan les temperatures pugen. Lidl segueix apostant per les darreres tendències en moda, i ho fa amb encert. En aquest cas, té un vestit de lli que està arrasant entre les clientes de la cadena que gairebé s'han esgotat.

Aquest vestit promet ser tot un encert per afegir a la teva col·lecció de roba. Però si alguna cosa s'ha de reconèixer és que Lidl en qüestió de preus és imbatible. Per només 11,99 euros et pots fer amb el vestit que no et voldràs treure en tot l'estiu.

S'adapta a tota mena de cossos

El vestit de lli per a dona de Lidl s'ha convertit en un èxit rotund, esgotant-se ràpidament a les botigues. Aquest vestit destaca per la cort entallada i l'escot de bec, que li donen un toc d'elegància i sofisticació. Aquesta peça és perfecta per a qualsevol moment del dia depenent dels complements que hi afegim.

Disponible en talles que van des de la 36 fins a la 48, s'adapta a diferents tipus de cos i realça la figura de manera afavoridora. Això sí, atès el seu èxit és possible que et trobis que alguna està esgotada. Tot i això, sempre en pots demanar més d'una per assegurar-te i encertar, ja que les devolucions són gratuïtes.

Dos vestits d'estiu, un amb estampat de fulles i un altre de negre, amb el logotip de Lidl de fons.

El disseny del vestit de lli per a dona de Lidl inclou una costura divisòria a la cintura i volants a la falda que aporten moviment a la peça. Està disponible en dos models, començant pel color negre, clàssic i elegant. També ho pots adquirir amb un estampat vibrant, perfecte per als que busquen un look més cridaner.

Materials d'alta qualitat: lli i cotó

Confeccionat amb un teixit fi i lleuger, aquest vestit combina lli i cotó, amb un 55% de lli i un 45% de cotó. Aquesta barreja de materials no només garanteix una peça fresca i còmoda, ideal per als dies calorosos, sinó que també assegura durabilitat i resistència. El lli permet que la pell respiri, mentre que el cotó afegeix suavitat al tacte.

Mantenir aquest vestit en perfectes condicions és senzill si se segueixen les instruccions de rentat adequades. Es recomana rentar a màquina a una temperatura màxima de 40 °C i evitar l'ús de blanquejadors o rentar-los en sec. No s'ha d'assecar a l'assecadora, i és preferible planxar a una temperatura màxima de 150 °C.

El vestit de lli per a dona de Lidl és una peça que combina estil, comoditat i qualitat. Gràcies als materials, és fresc i lleuger, ideal per a l'estiu. No és estrany que s'esgoti ràpidament a les botigues, així que no perdis l'oportunitat de fer-te amb un.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: