Una dona sorpresa assenyala cap a un cercle borrós davant d'una botiga Lidl.
CONSUM

Lidl rebaixa el moble imprescindible per mantenir l'ordre a casa teva

Lidl sorprèn els seus clients amb un moble molt versàtil que a més ara compta amb una rebaixa cridanera

Si busquem mantenir la nostra llar ordenada i funcional, trobar mobles que s'adaptin a les nostres necessitats és essencial. L'armari multiusos de Lidl es presenta com una opció ideal per a aquells que cerquen una solució pràctica i versàtil. És un moble d'aquells que et poden solucionar i molt l'organització de casa teva.

Són molts els beneficis que aconsegueixes comprant aquest moble de Lidl. Obtens un armari de gran qualitat que podràs col·locar on més ho necessitis. A més, ràpidament ho tindràs amortitzat, ja que Lidl li ha aplicat un gran descompte deixant-ho en 18,99 euros.

Lidl té un moble molt funcional

L'armari multiusos de Lidl és un moble dissenyat per oferir una solució d'emmagatzematge eficient a qualsevol espai de casa teva. Amb un disseny modern i funcional, aquest armari sʻadapta perfectament a diferents ambients. Pot estar a la cuina, al bany, al garatge oa qualsevol altra habitació que necessiti un extra d'organització.

Un gabinet blanc amb una porta oberta mostrant dos prestatges al seu interior.

Un dels principals avantatges de l'armari multiusos de Lidl és la seva versatilitat. Gràcies als prestatges ajustables, podeu personalitzar l'espai d'emmagatzematge segons les vostres necessitats específiques. A més, té un disseny compacte que permet col·locar-lo en espais reduïts sense sacrificar funcionalitat.

Amb aquest armari, pots aprofitar al màxim cada racó de casa teva, mantenint-ho tot en ordre ia l'abast de la mà. En tenir un lloc específic per a cada cosa, reduïxes el desordre i trobes el que necessites de manera ràpida i senzilla. A més de ser pràctic, el disseny modern de l´armari multiusos de Lidl aporta un toc estètic a qualsevol habitació.

Fàcil de muntar i molt durador

L'armari multiusos de Lidl és la solució perfecta per als que cerquen un moble funcional i durador. Aquest armari destaca per les ferramentes d'alta qualitat, incloent un tirador de metall molt resistent. A més, el seu revestiment amb resina de melamina el fa molt resistent a les ratllades, assegurant que mantingui la seva aparença impecable al llarg del temps.

Una de les característiques més destacades daquest armari és el seu compromís amb la sostenibilitat. El producte procedeix de boscos explotats de manera sostenible i de tales controlades que contribueixen a la conservació del medi ambient. A més, l'armari inclou protectors per no fer malbé el terra, garantint que no causi ratllades ni marques a la superfície on es col·loqui.

Un petit armari blanc amb la porta entreoberta, mostrant roba doblegada i articles de tocador al seu interior, al costat d'una taula rodona de fusta amb un llibre i un bolígraf a sobre.

Quant a les especificacions tècniques, l'armari té unes mides de 47,8 x 38,5 x 63,4 cm i un pes de 15 kg. Està fabricat amb materials d'alta qualitat, com aglomerat revestit amb resina de melamina per al cos, part superior i front, tauler HDF per a la paret del darrere i rivet d'ABS. Aquests materials asseguren una llarga vida útil i una excel·lent resistència.

L'armari multiusos de Lidl també inclou tot el material necessari i les instruccions de muntatge, cosa que facilita el seu assemblatge fins i tot per a aquells que no són experts en bricolatge. Les instruccions són clares i fàcils de seguir, permetent tenir el teu armari llest en poc temps.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: