Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Lefties i una dona amb cara de sorpresa
CONSUM

La novetat de Lefties més fresqueta i estiuenca per vestir a l'última

El lli torna aquest estiu a ser un dels teixits favorits de qualsevol fashionista a qualsevol peça de roba

La camisa de lli ha esdevingut un bàsic imprescindible al llarg dels anys. La primera impressió quan veiem una peça així és aferrar-t'hi. Quelcom normal per la seva gran comoditat i més, quan pugen les temperatures.

Com l'any passat, aquest 2024 les camises de lli seran un bàsic necessari per a la nostra col·lecció. Encara que l'única pega que li posem és que s'arruga amb la mirada. Això és perquè és una fibra natural i està fet a mà.

Aposta per aquest teixit fresquet aquest estiu amb Lefties

Per a qualsevol dona, una peça de lli serà l'eterna aliada cada estiu. És una peça sofisticada, que permet un sense fi de combinacions diferents i que queda ideal amb qualsevol altra peça. Bermudes, shorts, faldilles, qualsevol tèxtil inferior.

Plànol general de la camisa de lli de Lefties

Són tan fàcils de conjuntar com d'adaptar a qualsevol esdeveniment i gust de dona. A més, respiren luxe silenciós i quan arriben les altes temperatures són idònies. Aquest estiu et mostro un model fresquet que pertany a Lefties.

Lefties conquereix cors estiuencs amb aquesta novetat

Si tu també ets a la recerca de les millors novetats estiuenques, atenta. Avui et porto una camisa de Lefties que supera qualsevol expectativa. Fàcil de combinar, elegant i, pràcticament, un atemporal bàsic.

Es tracta concretament de la camisa curta rústica. Aquest tèxtil de Lefties té un tancament davanter de botó de contrast que inclou un nus central. A més és de mitja màniga ampla, cosa que fa que resulti idònia per al bon temps.

Primer pla de la camisa de lli de Lefties

El disseny de Lefties està confeccionat amb un teixit de lli i barreja de cotó. Podràs escollir aquesta temporada entre la camisa de color blanc, beix i verd clar. No esperis més i corre a Lefties abans que s'esgoti.

Plànol general de la camisa de lli de Lefties

Disponible a Lefties a qualsevol de les seves botigues

La peça curta de Lefties es troba disponible de moment a qualsevol de les seves botigues físiques. A més, si ho prefereixes pots fer-t'hi també a través de la seva pàgina web. Una opció estupenda, que a més de ser fresqueta és realment còmoda.

Primer pla de la camisa de lli de Lefties

Lefties té el model disponible en tres tons diferents, i les talles varien des de la S fins a la XL. El preu de l'article només és de 9,99 €. No esperis més i emporta-te-la com més aviat millor.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Consum

Més notícies: