Façana amb vidriera de Mercadona en contrapicat amb marquesina de legtres grans a paret blanca

CONSUM

Les 2 millors cremes solars de Mercadona: protegeixen la pell i costen poc

La crema solar és necessària pràcticament tot l'any, però ara a l'estiu és quan se'n dona més ús

El sol no és un gran amic de la nostra pell. Mercadona ho sap i per això té un ampli assortiment de crema solar disponible a les seves botigues. Això sí, cal tenir en compte que aquest producte no s'ha de fer servir només els dies de sol, sinó tot l'any.

I és que la crema solar ens protegeix dels raigs, tant és l'època de l'any en què estiguem. Sí que és veritat que a l'estiu és quan n'hi ha més demanda. Per això mateix, ja podem veure a tota la xarxa de botigues de Mercadona tot a punt per a aquesta nova temporada de platja o piscina.

Tot i això, hi ha dos tipus de crema solar que destaquen a Mercadona per sobre de la resta. Aquestes són realment eficaces i compten amb més atractius que el seu propi ús com a protector. Per això els clients les tenen entre les seves favorites i siguin unes de les més venudes quan arriba l'estiu.

Les 2 cremes solars més destacades de Mercadona

1. Crema solar facial FPS 50+ resistent a l'aigua

En primer lloc tenim aquesta crema solar perfecta per a les pells que comencen a patir el pas del temps. I és que gràcies a la seva fórmula actua com un producte antienvelliment interessant. Tot sense oblidar que compta amb un factor de protecció força alt, 50+.

Tornant a la seva fórmula, aquesta combat els radicals lliures provocats pel pas del temps, la contaminació i la radiació ultraviolada. Gràcies a la seva acció antioxidant i antienvelliment, els resultats es poden notar a la nostra cara. D'aquesta manera, preveu l'aparició de nous signes i atenua els existents.

Per utilitzar aquesta crema solar, caldrà sempre agitar-la prèviament perquè s'ajuntin tots els components. Després, només l'haurem d'aplicar per la cara eixuta la quantitat necessària per cobrir tota la cara. Es venen en envasos de 50 ml i tenen un preu de 6 euros.

Crema solar antienvelliment de Mercadona

2. Stick facial FPS50

Aquest estic solar de Mercadona ha aconseguit gran fama per la comoditat que suposa. És perfecte per poder portar-lo sempre amb nosaltres si marxem de viatge o si necessitem portar-lo a la bossa. A més, gràcies al seu ús estarem ben protegits, ja que compta amb un factor de protecció de 50.

Està pensat perquè es faci servir en tota mena de pells, encara que està principalment dissenyat per a rostre i zones sensibles. Té una fórmula que és resistent a l'aigua, però no ens podem oblidar mai de renovar-la. Hi trobem vitamines com l'E, a més de cera protectora de gira-sol i olis vegetals.

Gràcies al format d'estic és molt fàcil d'aplicar i no resulta tan angoixant com la crema solar convencional. Has de posar-la de manera generosa per la cara i les zones més sensibles abans de l'exposició al sol. En aquest cas, el preu del producte és de 5,50 euros.

Estic solar de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: