Lidl gran, d'extraradi, amb parets de vidre per la part de la botiga i, a l'esquerra, l'entrada al pàrquing subterrani amb paret de formigó.
CONSUM

El moble de jardí per a nens que ha enamorat els clients de Lidl

Lidl vol que treguis el màxim partit a la zona exterior de casa teva sense haver de gastar molts diners

L'estiu és l'època perfecta perquè els nens gaudeixin a l'aire lliure, i la millora manera és amb un conjunt de taula de jardí dissenyat per a ells. Lidl ha llançat un producte fantàstic que esdevindrà el favorit dels més petits: un conjunt de jardí per a ells. Aquest lot no és només funcional i segur, sinó que també aporta un toc d'alegria a qualsevol espai exterior.

Pot tenir una multitud d'usos sempre que el temps permeti utilitzar la zona exterior. Per això, la inversió que facis aviat la veuràs amortitzada amb aquest producte de Lidl. Per aquesta mateixa raó, els 139,99 € que costa et semblaran una autèntica ganga.

Així és el conjunt de jardí infantil de Lidl

Aquest conjunt està pensat per oferir comoditat i diversió als nens. Els seus colors són vius i atractius, perfectes per captar l'atenció dels petits i fer del jardí un lloc més alegre i acollidor.

Fabricat amb materials d'alta qualitat, aquest lot és resistent a les condicions climàtiques, assegurant una llarga vida útil fins i tot amb l'ús intensiu propi dels nens. El disseny de la taula i les cadires ha estat pensat per evitar qualsevol risc, amb vores arrodonides i una estructura estable que prevé caigudes.

El conjunt és senzill de muntar, cosa que permet tenir-lo llest en pocs minuts perquè els nens puguin començar a gaudir-ne immediatament. Ideal tant per al jardí com per a terrasses i patis, aquest conjunt és perfecte per a activitats a l'aire lliure, com ara pintar, jugar o fins i tot gaudir d'un berenar.

Conjunt de taula i bancs de fusta amb para-sol de ratlles vermelles i blanques davant d'un cartell de Lidl.

Per què adquirir aquest conjunt de jardí per a nens de Lidl

Optar per un conjunt de taula de jardí infantil té múltiples avantatges. Per començar, fomenta el joc a l'aire lliure. Proporciona un espai dedicat perquè els nens juguin i facin activitats a l'aire lliure, així promou un estil de vida més saludable.

Així mateix, estimula la creativitat. Els nens poden fer servir la taula per a activitats creatives com ara dibuixar, pintar o fer treballs manuals, cosa que ajuda a desenvolupar la seva imaginació. A més, és perfecte perquè els nens es reuneixin amb amics o germans, tot fomentant la socialització i el desenvolupament d'habilitats interpersonals.

Tant l'estructura, el seient i el tauler són de fusta autèntica, i aquesta és de gran qualitat. Igualment, té un para-sol per poder protegir els més petits dels rajos del sol. A banda, inclou una taula, dos bancs i dos coixins.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: