Dona sorpresa assenyalant el logotip de Lidl
CONSUM

La joguina de l'estiu de Lidl que ha esdevingut la sensació de la temporada

Lidl vol que aquest estiu sigui inoblidable per als nens, per això té la joguina amb la qual gaudiran molt

L'estiu ja és aquí i amb ell arriben les ganes de gaudir del sol i de l'aigua. I Lidl té un article divertit i refrescant per entretenir els més petits de la casa. Aquest no és cap altre que el tobogan aquàtic de Lidl, que és una opció perfecta per l'estiu.

Aquest tobogan és un joc inflable dissenyat perquè els més petits s'entretinguin al jardí de casa. Amb el seu disseny atractiu i colorit, aquest tobogan es converteix en el centre d'atenció de qualsevol festa o reunió familiar. I el millor de tot és que per 19,99 euros pot ser teu.

Imatge de l'exterior de Lidl

Així és el tobogan de Lidl que triomfarà aquest estiu

El tobogan aquàtic de Lidl està fabricat amb PVC d'alta qualitat, cosa que garanteix la seva durabilitat i resistència. El disseny inclou un arc aspersor que ruixa aigua pel tobogan quan està connectat a una mànega. D'aquesta manera proporciona un reg continu que manté la superfície lliscant.

Té unes dimensions generoses que permeten a diversos nens jugar alhora. Inflat, fa aproximadament 500 x 95 x 100 cm, cosa que el fa adequat per a jardins de diferents mides.

Un dels grans avantatges d'aquest tobogan de Lidl és la facilitat d'instal·lació. Només cal inflar-lo i connectar l'arc aspersor a una mànega del jardí perquè l'aigua flueixi i mantingui la superfície lliscant. En pocs minuts, tindràs un petit parc aquàtic llest per fer servir.

La seguretat és una prioritat en el disseny del tobogan. L'arc aspersor compta amb potes emplenables d'aigua per a una estabilitat òptima, minimitzant el risc de caigudes. A més, el material és suau al tacte, la qual cosa redueix la possibilitat de rascades o cops.

Tobogan inflable amb disseny de tauró i flotador a l'aigua davant d'un cartell de supermercat.

Més raons per comprar aquest tobogan de Lidl

  Aquest tobogan aquàtic de Lidl no sols proporciona diversió, sinó que també fomenta l'activitat física. Els nens estaran corrents, lliscant i xipollejant a l'aigua, cosa que contribueix al seu desenvolupament físic i coordinació.

  És perfecte per a reunions familiars i festes infantils. Els nens poden jugar plegats, fet que fomenta la socialització i el treball en equip. A més, és una excel·lent manera de mantenir els petits entretinguts durant hores.

  Quan acabi l'estiu, el tobogan es pot desinflar i guardar fàcilment. No ocupa gaire espai i pot ser emmagatzemat en qualsevol racó del garatge o del traster.

  És important tenir en compte algunes consideracions abans d'adquirir aquest tobogan. Per començar, l'edat recomanada és a partir de 5 anys. A més, tampoc no hi inclou la decoració.

  Preus i ofertes actualitzats el dia 24/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

  ➡️ Supermercats ➡️ Consum

  Més notícies: