Porta de Mercadona amb vidriera presa en un contrapicat
CONSUM

Mercadona trenca totes les tendències amb el seu últim producte d''influencer'

Està sent tot un èxit a Mercadona pel gran ús que se li pot donar ara que estem en ple estiu

Amb l'arribada de l'estiu, moltes persones busquen renovar el seu estil i destacar amb els tons d'ungles més afavoridors de la temporada. En aquesta època, les diferents marques de cosmètics llancen les noves col·leccions d'esmalts, i Mercadona no es queda enrere. La seva pròpia marca, Deliplus, ha llançat un pintaungles d'un to daurat que s'ha convertit en el favorit de l'estiu.

Aquest esmalt no només ofereix un color daurat enlluernador, sinó que també promet un assecat ràpid, ideal si tens una agenda atapeïda. Pots trobar aquest esmalt a la secció de Perfumeria dels supermercats Mercadona, així com a la seva botiga en línia. Ve en un format pràctic de 9 mil·lilitres i té un preu molt accessible de només dos euros.

L'esmalt té assecat ràpid i és molt durador

Aquest esmalt d'ungles es caracteritza pel seu color suau i brillant, un daurat clar amb un toc de glitter perfecte per il·luminar les ungles. Aquest to no és només elegant i afavoridor, sinó que també està dissenyat per ressaltar sota el sol de l'estiu.

Un dels beneficis més grans d'aquesta laca d'ungles és la capacitat d'assecat ràpid. En qüestió de minuts, les ungles estaran llestes, així podràs continuar amb les teves activitats sense preocupar-te per fer malbé la teva manicura.

El to daurat és perfecte per a qualsevol ocasió. Sigui per a una festa, una reunió de feina o simplement per donar un toc especial al teu dia a dia. Aquest color daurat afegeix un toc d'elegància i sofisticació a les ungles.

Pel que fa a la seva fórmula, aquesta està dissenyada per a una aplicació suau i uniforme. El pinzell permet una cobertura completa amb una sola passada, evitant grumolls i proporcionant un acabat professional. A més, malgrat el seu ràpid assecat, aquest esmalt no compromet la durabilitat i les ungles resistiran el desgast diari.

Esmalt d'ungles Deliplus Color davant d'una botiga.

La resta de la col·lecció d'esmalts estiuencs de Mercadona

A més del daurat, Mercadona ha llançat uns altres tons estiuencs si prefereixes els colors pastel, igualment perfectes per a la temporada. I és que les ungles també formen part del look.

En primer lloc, trobem el to pistatxo, un verd suau que aporta frescor. També pots optar per un preciós aiguamarina. Aquest és un to blau clar que recorda les aigües cristal·lines a les quals anirem en aquesta època.

Quatre flascons d´esmalt d´ungles de diferents colors (verd, lila, rosa i blau) de la marca Deliplus Color, amb un fons desenfocat.

El següent esmalt d'ungles estiuenc que trobem a Mercadona és el color lila. Aquest és un morat delicat i molt femení. Per acabar, hi ha el rosa pal, un to molt subtil i elegant.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: