Un home amb samarreta groga fa un gest de “OK” davant d'una botiga de Mercadona.
CONSUM

La deliciosa recepta de pollastre que proposa Mercadona com a novetat i està arrasant

El pollastre és un aliment molt consumit, per això mateix, Mercadona innova amb noves receptes per als seus clients

Els medallons de pit de pollastre a l'all de Mercadona destaquen perquè combinen sabor i salut. Amb el seu alt contingut en proteïnes i baix en greixos, són perfectes per als que busquen mantenir una dieta equilibrada sense sacrificar el sabor. I és que cada dia hi ha més adeptes a una alimentació saludable.

Ja estan disponibles a la secció de carnisseria, juntament amb la resta d'elaborats d'aquest tipus de carn. Venen en una safata que pesa 650 grams aproximadament, dividits en dos medallons que ja estan tallats per facilitar-ne el cuinat. Podem trobar la safata de diferents pesos, però el seu preu és de 6,85 euros el quilo.

Fotomuntatge de l'exterior d'un supermercat Mercadona de fons i al capdavant una dona feliç assenyalant el logo

Mercadona té una opció de pollastre molt saborosa i còmoda

Els medallons de pit de pollastre a l'all de Mercadona venen en una pràctica safata que facilita el seu emmagatzematge i l'ús. Cada medalló està fet de pit de pollastre d'alta qualitat, assaonada amb un deliciós toc d'all que en realça el seu sabor.

Són una opció deliciosa, saludable i convenient per a qualsevol àpat. A més, encara que semblin molt gruixuts, en veritat no costa res fer-los i fregits queden perfectament. Encara que sembli que l'interior no ha quedat bé, quan el talles veus que no és així.

Són molt fàcils de preparar, ja que els pots fer tant a la planxa com a la fregidora d'aire per no haver d'utilitzar oli. En el segon dels casos et recomano que cuinis els medallons a foc baix. D'aquesta manera s'anirà fent l'interior sense que la part de fora es cremi.

Trossos de pollastre cru assaonats en una paella antiadherent.

Compta amb els beneficis nutricionals del pollastre

El pollastre és una excel·lent font de proteïnes magres, essencials per al creixement i reparació de teixits al cos. Per això, els medallons de pit de pollastre a l'all de Mercadona ofereixen diversos beneficis nutricionals dels quals et pots beneficiar.

Té un alt contingut en proteïnes. Això el fa ideal per a dietes de control de pes i per als que busquen augmentar la seva massa muscular. A més, en ser baix en greix, també és perfecte per a una alimentació saludable i equilibrada.

Envàs de medallons de pollastre a l'all amb un pes net de 0,499 kg i un preu de 3,42 euros, amb data de caducitat 06.06.24.

Per acabar, aquests medallons són rics en vitamines i minerals. Concretament, tenen vitamines del grup B, a més de fòsfor i seleni. I són essencials per al bon funcionament de l'organisme.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: