Mercadona sorprèn triomfant a xarxes socials amb un producte que no és novetat
Estem acostumats que les últimes incorporacions de la cadena siguin les que s'emportin tota la fama
Les xarxes socials estan darrere de molts èxits de Mercadona. Un producte comença a fer-se conegut i ràpidament succeeixen els vídeos sobre aquest. En aquest cas, ni tan sols és una novetat de Mercadona.
Segur que t'has trobat algun vídeo protagonitzat per la focaccia de Mercadona. Aquesta fa temps que està disponible, però ara mateix està tenint més fama que mai. Tanta que no m'ha quedat més remei que comprar-la per poder entendre aquest èxit sobtat.
La focaccia de Mercadona es ven a un pack de dues unitats i té un preu d'1,80 euros. Ofereix moltes possibilitats a l'hora de preparar-la, ja que es pot emplenar del que ens agradi més. Tot i això, anem per parts per entendre per què ara és tan famosa.
Un pa amb molt de gust a espècies
Aquesta focaccia de Mercadona no deixa de ser un pa que té per sobre formatge curat i diferents espècies. Entre elles trobem farigola, romaní i orenga. A aquests ingredients s'hi uneix que també porta oli d'oliva.
El sabor s'intueix des que la comences a preparar al forn, ja que l'olor és molt descriptiva. Després, tot depèn de l'ús que decidim donar. D'una banda, Mercadona proposa que el fem servir com a pa per acompanyar una tapa de xoriço i fuet.
Tot i això, també es pot usar com a entrepà o com a torrada per a alguna cosa tan mediterrània com tomàquet, pesto i mozzarella. Els usos poden ser molts. A més, cal reconèixer que és un pa força tendre i que ben calent està boníssim.
Així he preparat la focaccia de Mercadona
Per preparar la focaccia de Mercadona, el primer que heu de fer és preescalfar el forn a 220 graus durant 8 minuts. Després, col·loques les focaccies que vagis a menjar sobre la reixeta. Això sí, sense tallar-les, ja que a les instruccions es deixa aquest pas per a després.
A continuació, encara que et posa entre 3 i 5 minuts, jo les vaig tenir 5 minuts daurant-se al forn. M'agrada que quedin més cruixents, encara que molt més no es poden deixar perquè el formatge es comença a veure massa torrat. Després les deixes reposar i quan ja hagin temperat les pots tallar.
Jo vaig optar per posar-los un tomàquet que tenia a la nevera, formatge ratllat barrejat i un raig d'oli d'oliva. La meva intenció era menjar-ho com a entrepà, però tot i això el vaig ficar al forn ja tallat i preparat perquè el formatge es fongués. Després només em va quedar degustar-ho i entendre perquè la focaccia de Mercadona està tenint tanta fama.
Valors nutricionals
Valors mitjans | per 100 grams de producte |
Valor energètic | 1.251 kJ / 297 kcal |
Greixos dels quals saturats | 7,9 g 1,8 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 47 g 2,2 g |
Proteïnes | 9,4 g |
Sal | 1,3 g |
Preus i ofertes actualitzats el dia 04/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.
Més notícies: