Marquesina de Mercadona en pla contrapicat
CONSUM

Arrasa a Mercadona el producte perfecte per a un sopar amb amics

A Mercadona tenen l'aliment ideal per no haver de cuinar molt i tenir un sopar casual ràpid i boníssim

Els sopars amb amics són uns dels plans més elegits quan arriben les bones temperatures. Deixem els dinars pels sopars a causa de les altes temperatures i, a més, sempre és un bon encert per a aquelles persones a qui no els agrada cuinar gaire. Podem dir que acostumen a ser menys elaborades.

Tant si és un sopar casual com si és un sopar perquè estem veient un partit de futbol o similar, el que menys ve de gust és passar-se hores entre els fogons i, com els supermercats com Mercadona saben aquest detall, cada dia ens ofereixen nous productes de menjar ràpid per a aquest tipus de situacions.

Façana amb vidriera de Mercadona en contrapicat amb marquesina de legtres grans a paret blanca

El quiche york i bacó de Mercadona

Es tracta d'un plat precuinat de Mercadona que està elaborat amb: farina de blat, pernil, bacó, aigua, farina d'arròs, crema, formatge, ou, proteïna de llet, greix vegetal no hidrogenat, oli de gira-sol, dextrosa, sal, mantega, nitrit sòdic, ascorbat sòdic, suc de llimona, llevat, aromes, espècies, carragenà, alginat sòdic, midons modificats i trifosfat pentasòdic.

En tenir una llista tan llarga d'ingredients, com imaginaràs, no es tracta d'un producte sa, més aviat tot al contrari, per això és un aliment per menjar només en ocasions puntuals.

Ve empaquetat en una bossa d'obrefàcil i té una mida de 380 grams. El seu cuinat és senzill, ja que només hem de retirar l'embolcall, col·locar-lo al forn a una alçada mitjana amb aquest escalfat a 220ºC i cuinar-lo durant uns 13 minuts, aproximadament.

Quiche i rosca de pernil serrà de Mercadona

Per cada 100 g de quiche compta amb una aportació calòrica de 280 kcal i el seu preu és de 2,90 €. A més, si vols tastar un altre sabor, també trobaràs a Mercadona el quiche de verdures.

La rosca de pernil de Mercadona

Si no en tens prou amb un producte, una altra bona opció és donar una altra alternativa com és la rosca de pernil salat i formatge emmental de Mercadona. Es tracta d'una rosca de pa farcida de pernil i formatge, perfecta per a menjars ràpids.

El fabrica Casa Tarradellas, SA, porta una quantitat de 450 grams i, igual que l'anterior producte, es prepara al forn. Hem de deixar-ho uns 12 minuts a 220 °C i podem comprar-ho per un preu de 3,50 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis .

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: