Façana on podeu veure l'entrada de l'exterior del supermercat de Mercadona
CONSUM

Mercadona té la millor opció per sortir d'un compromís: bo, ràpid i barat

No sempre hem de tenir temps per cuinar, per això Mercadona vol facilitar-nos la vida en aquests moments

Si t'agrada el pollastre, però no tens temps de preparar-lo, Mercadona s'ofereix a ajudar-te. La cadena és conscient que avui dia no sempre es té l'estona que requereix cuinar un pollastre rostit. Per això, ho ven ja preparat perquè només ens hàgim de preocupar d'escalfar-ho.

Mercadona ens ofereix la manera de menjar pollastre rostit com si ho haguéssim cuinat nosaltres mateixos a casa. Ja no t'has de trencar el cap quan tinguis un dinar o un sopar i no sàpigues què preparar. El pollastre és un àpat que agrada a gairebé tothom i l'opció que ofereix Mercadona val i molt la pena.

En veritat, tenim diferents formats per escollir pel que fa a pollastre rostit. Tot dependrà de l'ús que li donem i les persones que el menjaran. Escollim el que escollim, podrem gaudir d'un plat saborós i que no ha perdut la seva suculència, encara que es vengui envasat.

El pollastre rostit de Mercadona que sembla casolà

La primera de les opcions que trobem a Mercadona és el pollastre rostit complet. Aquest es ven en paquets que pesen aproximadament un quilo i ve la peça de pollastre sencera, que ja ha estat prèviament assaonada i cuita. El preu és de 5,20 euros.

En aquest cas, aquest tipus de pollastre és perfecte per quan tens diverses persones a menjar. D'aquesta manera, ho pots partir i que n'hi hagi per a tothom. A més, acompanyat d'una guarnició de patates o amanida tindràs un plat molt complet per quedar genial amb els teus convidats.

Preparar-lo és molt senzill, ja que ve en un envàs especial per escalfar tant al microones com al forn. En cas que ho vulguis fer al microones, col·loca l'envàs en un recipient apte i obre el plàstic perquè surti el vapor. Després només ho hauràs d'obrir i retirar les cordes que pugui tenir el pollastre.

Si prefereixes preparar-lo al forn, hauràs de preescalfar-lo prèviament a 180 graus. Després, treu el pollastre de l'envàs i posa'l en un recipient apte. A continuació, només et quedarà escalfar durant aproximadament 20 minuts.

Pollastre rostit de Mercadona

Mercadona té una manera encara més còmoda de menjar pollastre rostit

Però el pollastre sencer no és l'única opció que Mercadona té disponible per menjar pollastre rostit. També és possible comprar-lo trossejat en un paquet que combina cuixes i pits. L'envàs pesa aproximadament 1,3 quilos i té un preu de 7,87 euros.

En aquest cas, per preparar-lo hauràs de recórrer al microones. En cas que només vulguis escalfar una peça, l'has d'escalfar durant 4 minuts amb el plàstic una mica obert. Si prefereixes escalfar totes les peces, el preu pujarà a 12 minuts.

Aquest format és molt més còmode, sobretot si és per a una persona o si no vols haver de tallar tota la peça. També és una bona opció per a aquelles persones que treballen i volen portar un plat saludable per menjar. I és que, si el pollastre té estirada, és perquè té molt bones propietats.

Pollastre trossejat de Mercadona

El pollastre és una font de proteïnes d'alta qualitat i, a més, si no consumim la pell, podem dir que és baix en greix. D'altra banda, conté vitamina B6, niacina i seleni. És un aliment força demandat per les persones que volen cuidar la seva alimentació i fan esport.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: