Porta de Mercadona amb vidriera presa en un contrapicat
CONSUM

Arriba a Mercadona el producte més esperat pels amants del formatge

El nou i més esperat format de formatge de Mercadona ja s'està fent viral en xarxes socials com TikTok

Cada cop que una novetat arriba a Mercadona o a qualsevol altre dels nostres supermercats preferits, les xarxes socials se'n fan ressò. Avui li toca a Mercadona i a un dels seus formatges més coneguts.

I és que, quan alguna cosa ens agrada, sempre en volem més. I no només en quantitat, sinó també en forma. La novetat d'avui és un especial per als amants del rei dels productes lactis.

Mercadona ens porta un dels seus productes estrella en un format nou

En aquesta vida hi ha fans de tot, però hi ha algunes coses que congreguen infinitud de persones. N'hi ha que mai no serien capaços de renegar d'allò que els fa tan feliços.

És el que passa quan es tracta de menjar i, en concret, del formatge. Un dels aliments que més agraden, amb més presentacions, destacat per potenciar la serotonina i ser molt versàtil a la cuina.

És probablement un dels formatges més comprats a Mercadona i acaba d'aterrar en un format especial. I a un preu inigualable amb relació qualitat, quantitat i preu.

Es tracta del formatge de cabra Entrepinares que, ara, podrem consumir a rodanxes. Una forma comodíssima de comprar i consumir directament a l'entrepà i a tantes altres preparacions.

Captura de pantalla de vídeo on es mostra el formatge de cabra a rodanxes d'Hisendat

TikTok es fa ressò del nou producte de Mercadona que tots esperaven

Si ja estimàvem el formatge de cabra Entrepinares que ven Mercadona sota la marca Hacendado, ara, l'estimem molt més. Perquè ha arribat en una forma que tots volíem, tot i sense saber-ho.

La notícia ja està corrent per les xarxes socials, tal com apareix al vídeo de TikTok del compte @novedadesandfood. Una publicació que ja compta amb milers de comentaris dels fans de Mercadona.

Aquest formatge de cabra presenta una qualitat i un sabor excepcionals. Tan notables que no són pocs els que l'han sabut degustar des del primer moment que va aparèixer per Mercadona.

Que Mercadona el tregui a rodanxes, preparat per afegir còmodament en els nostres entrepans, és una gran alegria. I no només en entrepans, sinó en milers de preparacions.

El paquet és enorme, tant que conté fins a 16 talls, i només val 4,5 €. Una joia amb què Mercadona, una vegada més, es posiciona com a guanyador entre la resta de supermercats.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: