Primer pla exterior d'una botiga de Lidl
CONSUM

Lidl t'ho posa fàcil amb l'aparell a què més li donaràs aquest estiu

Comoditat, estalvi i aposta ecològica amb el nou electrodomèstic rebaixat que està triomfant a Lidl

Segur que t'ha passat moltes vegades, que enmig d'una reunió entre família i amics us heu vist mancats de gel. Hi ha neveres que incorporen màquina de gel, però són excessivament cares.

Per descomptat que això no és el que venim a anunciar-te. Lidl, de moment, no ven neveres grans al seu catàleg, encara que també és veritat que li falta poc.

L'electrodomèstic de Lidl amb què s'inverteix en frescor aquest estiu

Sabies que els espanyols consumim una mitjana de 10 quilos de gel a l'any? Resulta que el nostre país és una de les primeres indústries en producció de glaçons de gel.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl

Però és cert que la fabricació i el consum del gel industrial no són sans. Com passa amb la majoria d'aliments que comprem, porten afegits químics que perjudiquen la nostra salut.

Avui us presentem la màquina de gel de Lidl que està triomfant entre els seus clients. Un aparell amb què, cada cop que vulguis i en pocs minuts, tindràs gel a la teva disposició a casa.

La màquina elèctrica per fer glaçons de gel de Salco està rebaixada a la web de Lidl. Estratègia que, de cara a l'estiu, ja els funciona per les vendes que està aconseguint.

Fragment de taula de fusta rodona en primer pla, amb safata de bambú amb ponx i gots farcits decorats amb mora i rodanxa de llimona, al costat d'una gelera elèctrica de color corint per fora i blanca per dins

La màquina de gel més actualitzada està rebaixada a Lidl

La màquina Salco de Lidl està programada per seleccionar entre dues mides de glaçons diferents. Té pantalla LED i triga a preparar el gel entre 8 i 13 minuts.

L'electrodomèstic funciona per tandes d'uns 10 glaçons, els justos per a rondes habituals. Podent arribar a la fabricació de 12 quilos de gel en 24 hores.

Amb una màquina com aquesta de Lidl, t'oblides de quedar-te sense gel al mig d'una festa o reunió. No només perquè els llocs de venda de gel tanquin. També t'estalvies els diners que t'acostumes a gastar en tantes i tantes bosses de gel.

La màquina de glaçons de Lidl ha passat de costar 129,90 a 124,99 €. La garantia que ofereix Lidl, juntament amb la comoditat de tenir aquest aparell a casa durant tot l'estiu, val la pena sens dubte.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: