Primer pla del logo de Mercadona
CONSUM

Mercadona t'endolceix la vida amb aquest nou dolç que ja triomfa en vendes

Pecar de tant en tant amb un dolç no és dolent, encara menys si està justificat per la varietat que ofereix Mercadona

El mix de minibarretes de Mercadona és l'opció perfecta per a aquells que busquen una deliciosa varietat de sabors en un sol paquet. Aquest assortiment conté barretes de xocolata de diferents combinacions que segurament satisfaran tots els gustos. Amb cinc sabors irresistibles, aquestes minibarretes són ideals per a qualsevol moment del dia.

Mercadona acaba de sumar un nou èxit a les seves botigues, quan tot just fa unes quantes setmanes que està a la venda. Encara més, el cartell de "novetat" encara continua sent cridaner per a un reclam més gran dels clients. Si encara no has provat aquestes barretes, les tens disponibles a totes les botigues en un paquet de 19 unitats que costa 2,95 €.

Mercadona incorpora un mix de xocolates de cinc sabors

El mix de minibarretes de Mercadona inclou un total de 19 minibarretes de xocolata, cadascuna amb un sabor únic i deliciós. Aquest producte és perfecte per a aquells que gaudeixen de la varietat, ja que podem gaudir de 5 sabors diferents:

- Milk: Una clàssica barreta de xocolata amb llet, suau i cremosa.

- Biscuit: Barreta amb una galeta cruixent a l'interior, coberta de xocolata deliciosa.

- Caramel: Una combinació irresistible de xocolata i caramel.

- Coco: Barreta amb un toc exòtic de coco, coberta de xocolata.

- Peanut: Per als amants del cacauet, aquesta barreta combina el sabor de la xocolata amb el cruixent del cacauet.

Les minibarretes són perfectes per portar amb tu a qualsevol lloc. Són l'snack ideal per gaudir a l'oficina, a l'escola, durant un passeig o simplement per tenir a casa com un capritx deliciós. La seva mida compacta les fa fàcils de transportar i compartir.

Bossa de dolços Mini Mix de la marca Hacendado amb diferents sabors com milk, peanut, biscuit, caramel i coco.

Raons per les quals estan triomfant aquestes barretes de Mercadona

Un dels atractius principals d'aquest producte és la varietat de sabors que ofereix. Cada barreta té un perfil de sabor únic, cosa que permet gaudir d'una experiència diferent amb cada mos. Això és ideal per a aquells que s'avorreixen fàcilment d'un sol sabor i s'estimen més tenir opcions.

Les minibarretes són de la mida perfecta per a un snack ràpid. Són fàcils de portar a la bossa, la motxilla o fins i tot a la butxaca, cosa que les converteix en una opció convenient per gaudir-ne en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Com tots els productes de la marca Hacendado, les minibarretes estan elaborades amb ingredients d'alta qualitat. Això garanteix no només un sabor deliciós, sinó també una experiència satisfactòria per al paladar.

Mercadona és coneguda per oferir productes d'alta qualitat a preus competitius, i el mix de minibarretes no n'és l'excepció. Aquest paquet és una opció econòmica per a aquells que busquen un snack deliciós sense gastar gaire.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: