Façana d'una botiga Lidl amb un manat de julivert superposat a la imatge.
CONSUM

L'aparell de Lidl amb què sempre menjaràs productes frescos i naturals

Lidl vol que tinguis a mà els millors ingredients a la teva cuina, i a més a un preu difícilment igualable

A l'era moderna, la sostenibilitat i l'autosuficiència són cada cop més valorades, també ho són Lidl. El seu sistema de cultiu amb il·luminació led es presenta com una solució innovadora per a aquells que volen cultivar les seves pròpies plantes a casa. Aquest sistema de Lidl no només és eficient i fàcil d'usar, sinó que també està dissenyat per optimitzar el creixement de les plantes, independentment de les condicions climàtiques externes.

El sistema de cultiu amb il·luminació led de Lidl és la solució per mantenir les herbes de cuina fresques i saludables durant tot l'any. Aquest lot de jardineria d'interior està dissenyat per proporcionar un abastament òptim de llum i aigua a les teves plantes. Lidl ens ofereix una autèntica oportunitat en aquests moments, ja que l'ha rebaixat en un 40 % i només costa 23,99 €.

Pensat per ser utilitzat únicament en interiors

Aquest sistema de cultiu de Lidl és ideal per a ús exclusiu en interiors. El seu disseny compacte i funcional permet ajustar-lo fàcilment a qualsevol espai de casa teva. Els testos inclosos són aptes també per a tacs premsats estàndard, facilitant el procés de plantació.

Un dispositiu de jardineria hidroponica amb el logotip de Lidl al fons.

Aquest sistema també inclou un dipòsit d'aigua amb capacitat d'aproximadament 2,4 litres. Aquest dipòsit està dissenyat per facilitar el reg, amb suport de test, ranura d'ompliment i indicador del nivell d'aigua. Això garanteix que les plantes sempre tinguin prou aigua sense necessitat d'un reg constant.

D'una altra banda, el llum té una alçada ajustable de 24 a 40 centímetres, que s'adapta a les diferents etapes de creixement de les plantes. Això assegura que les plantes rebin la llum de manera òptima en tot moment.

Així mateix, estem davant d'un article de jardineria molt complet. El lot de Lidl inclou deu testos que també són aptes per a tacs premsats estàndard. A més, s'hi inclouen deu tapes per cobrir els testos, proporcionant tot el necessari per començar el teu jardí interior.

Cistella de plàstic blanca amb tapa davant d'un logotip borrós de fons.

Lidl també pensa en l'estalvi energètic

El sistema de cultiu de Lidl compta amb 48 llums led de baix consum, proporcionant una il·luminació eficient i econòmica. El llum d'alçada regulable assegura que les plantes rebin la quantitat de llum necessària en cada etapa de creixement.

Un jardí d'herbes petit en un contenidor blanc amb una llum de creixement LED ajustable.

Té un flux lluminós total d'aproximadament 1800 lm. D'una altra banda, la temperatura del color és de 4000 K (blanc neutre). Tots dos són idonis per al cultiu de plantes i no tenen cap ús com a punt d'il·luminació d'espais interiors.

Per controlar el temps que està engegat, compta amb un temporitzador intel·ligent. Aquest és de 16 hores amb repetició automàtica diària, cosa que facilita la cura de les teves plantes sense necessitat de preocupar-te per engegar i apagar el llum manualment. A més, el sistema permet l'operació manual per a més flexibilitat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: