Cartell exterior de la botiga Mercadona
CONSUM

L'aparell genial de Mercadona que mantindrà els mosquits fora de casa teva

Mercadona té la solució per poder sentir l'aire fresc de la nit per la finestra sense sumar picades

A la recerca constant de solucions efectives per mantenir la nostra llar lliure de molestos mosquits, Mercadona ens presenta el difusor insecticida antimosquits elèctric de la seva marca Bosque Verde. Aquest producte no només promet una protecció duradora, sinó que també és fàcil de fer servir i segur per a tota la família.

És ideal per utilitzar a qualsevol habitació de casa teva, proporcionant un ambient tranquil i sense picades. A l'envàs trobem que inclou el difusor, a més d'un recanvi líquid. La solució per viure sense por que et piqui un mosquit només costa 3,10 € a Mercadona.

Efectiu durant hores en 30 metres quadrats

El difusor antimosquits elèctric de Mercadona proporciona protecció durant hores. Gràcies al seu recanvi líquid inclòs, podeu gaudir d'una llar lliure d'insectes sense interrupcions. El líquid està formulat per oferir una acció perllongada, mantenint a ratlla els mosquits i altres insectes.

El disseny del difusor és senzill i pràctic i només necessites endollar-lo a una presa de corrent perquè comenci a funcionar. No requereix configuracions complicades ni manteniment freqüent. A més, la seva mida compacta el fa discret i fàcil d'ubicar a qualsevol lloc de la casa.

Caixa d'un antimosquits elèctric de la marca Bosque Verde.

Sigui al dormitori, la sala d'estar, la cuina o qualsevol altra habitació, el difusor insecticida garanteix una protecció uniforme. La seva acció és efectiva en àrees de mida estàndard, proporcionant una barrera contra els mosquits a tot l'espai. Aquest difusor és capaç de protegir àrees de fins a 30 metres quadrats.

També és important assenyalar que aquest difusor antimosquits està formulat per ser segur en ambients domèstics. A més, no emet olors desagradables, cosa que garanteix un ambient confortable i lliure de mosquits.

Fàcil d'instal·lar i utilitzar

El difusor antimosquits de Mercadona és un dispositiu dissenyat per repel·lir i eliminar mosquits de manera eficient. Aquest producte inclou un recanvi líquid. En ser escalfat pel difusor elèctric, allibera una substància activa que manté els mosquits allunyats de casa teva.

És molt senzill d'instal·lar, encara que hauràs de seguir uns passos. En primer lloc, desempaqueta el dispositiu, assegura't de tenir el recanvi de líquid i insereix-lo al difusor seguint les instruccions de l'envàs. Els recanvis també estan disponibles a Mercadona per 1,90 €.

Caixa de recanvi líquid antimosquits de la marca Bosque Verde davant d'una botiga.

L'últim pas és endollar aquest difusor de Mercadona a una presa de corrent a l'habitació on vulguis la protecció. En pocs minuts, començarà a alliberar l'insecticida i crearà una barrera protectora a casa teva.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: