Família feliç saludant des d'un cotxe blau amb el logotip de Lidl superposat.
CONSUM

El producte de Lidl que et permetrà viatjar còmodament sense preocupar-te de la neteja

Lidl vol que l'únic que tinguis al cap quan fas un trajecte amb cotxe sigui arribar a la destinació

Viatjar amb cotxe pot ser una experiència meravellosa, però mantenir l'interior del vehicle net i en bon estat pot ser un desafiament. Això és especialment complicat si viatges amb mascotes o nens. El cobreix seient per a cotxe de Lidl és la solució perfecta per protegir els teus seients de pèls, brutícia i humitat.

És tan còmode i pràctic que t'encantarà el servei que dona perquè el teu cotxe romangui net. I el millor de tot és que el preu que li ha posat Lidl no pot ser millor. Per només 7,99 euros pot ser teu a través de la pàgina web de la cadena.

No es mou durant el viatge

El cobreix seient per a cotxe de Lidl està dissenyat amb una manta impermeable i resistent que protegeix contra qualsevol tipus de brutícia. Ja sigui que la teva mascota deixi pèls o que es vessi algun líquid, aquest cobreix seient garanteix que els teus seients romanguin nets i secs. El material d'alta qualitat, 100% polièster, assegura durabilitat i resistència al desgast diari.

Una funda protectora per a seient de cotxe amb disseny d'empremtes i ossos per a mascotes.

Una de les característiques més destacades d'aquest producte per a cotxe de Lidl és el seu revestiment antiadherent. Aquest disseny innovador proporciona una millor subjecció, evitant que el cobreix seient llisqui durant el trajecte. Això no només millora la seguretat, sinó que també assegura que l'objecte romangui al seu lloc, oferint una protecció constant.

D'aquesta manera, per més que la teva mascota es mogui, el cobreix seient estarà sempre al seu lloc. No t'hauràs de preocupar que pugui desplaçar-lo i podràs viatjar molt més tranquil. Només t'hauràs de preocupar d'arribar al teu destí.

S'adapta a qualsevol tipus de seient

El seient de cotxe de Lidl compta amb un disseny flexible que s'adapta a qualsevol espai. Les seves mides de 53 x 60 x 35 cm i la seva capacitat de desplegar-se fins a 124 cm x 122 cm el fan ideal per a qualsevol tipus de seient. Aquesta versatilitat permet que el cobreix seient s'ajusti perfectament, sense importar la mida o la forma del seient del cotxe.

Mantenir el cobreix seient per a cotxe de Lidl net és molt senzill. Està dissenyat per poder rentar-se fins a 30 °C al programa per a peces delicades, la qual cosa facilita el seu manteniment. Simplement col·loca-ho a la rentadora i estarà llest per usar novament, assegurant que sempre llueixi com a nou.

Gos petit amb arnès blau assegut en un seient de cotxe protegit per una funda amb disseny d'ossos i empremtes.

Amb un pes de només 650 g, el cobreix seient per a cotxe de Lidl és lleuger i fàcil de manejar. Pots instal·lar-lo i retirar-lo sense esforç, cosa que el converteix en una opció pràctica per a qualsevol persona. El seu disseny compacte també en facilita l'emmagatzematge quan no està en ús.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: