Dona sorpresa assenyalant Lidl

CONSUM

Lidl s'avança a l'estiu: el producte per combatre la calor sense posar l'aire

Les altes temperatures estan a tocar i podem combatre-les amb aquest producte de Lidl fàcil d'instal·lar

Amb l'arribada del bon temps i les temperatures cada cop més altes, ja comencem a pensar en l'estiu. La veritat és que l'estiu és l'època de l'any més divertida, on fem més plans amb amics i família.

També acostuma a ser quan més viatgem, a la platja, a refrescar-nos a llocs de descans... i també és l'època de l'any on més ens queixem per les altes temperatures.

Una bona opció per combatre la calor sempre és l'aire condicionat, però, si no vols gastar molts diners, a Lidl tenen la solució per a tu i a un preu força competitiu.

El ventilador de sostre de Lidl

No hi ha res millor que dormir fresquets a les nits d'estiu i per això aquest ventilador de Lidl pot ser el nostre millor aliat. Està fabricat amb plàstic, fusta i vidre. És molt elegant, per la qual cosa podem posar-ho tant al dormitori com al saló de casa nostra.

ventilador sostre Lidl

Compta amb 3 maneres d'ús, en el mode més lent és silenciós, però en el més ràpid que és el que més aire fresc ens proporciona, si fa una mica de soroll. Té una pantalla de vidre opalí, disposa de 2 interruptors de cordó per a la il·luminació i el funcionament del ventilador.

Ve amb bombetes LED de llarga durada amb llum blanca càlida i ens ofereix un corrent d'aire fresc a l'estiu i una millor distribució de la calor a l'hivern, és a dir, que aquest producte de Lidl el podem fer servir durant tot l'any pel qual se li pot treure molt de partit.

La seva instal·lació és molt senzilla, no cal ser expert per muntar-lo, qualsevol persona amb les instruccions que ens facilita Lidl ho pot fer, encara que sempre és recomanable que per muntar aquest tipus de productes es faci entre dues persones, d'aquesta manera resulta més senzill.

Compta amb més de 180 opinions d'altres clients a la seva pàgina web i pràcticament tots coincideixen que es tracta d'un producte molt bo respecte a la seva qualitat i preu. Per tant, si estàs pensant amb estar fresquet aquest estiu, pot ser perfecte per a tu. El seu preu és de 54,99 € i té unes despeses d'enviament de 3,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: