Muntatge d'una fotografia d'un bany on es veu el vàter i la pica i una altra imatge de dos raspalls de dents en un got
CONSUM

La tècnica per organitzar de la millor manera els teus raspalls de dents

Si vols mantenir els teus raspalls de dents nets i ordenats atent a aquesta tècnica

Mantenir una bona higiene bucodental és essencial per a la nostra salut. Hem de raspallar-nos les dents diverses vegades al dia, després de cada àpat. Encara que per això, hem de cuidar molt la neteja del mateix utensili, en aquest cas el raspall de dents.

Encara que sembli sorprenent, els raspalls de dents solen atrapar una gran quantitat de bacteris i gèrmens. Per tant, hem de mantenir una correcta neteja per evitar qualsevol contagi. Tot i que és una cosa a la qual no solem prestar gaire importància en el dia a dia, ho hem de fer.

Per això, avui us porto una tècnica que s'ha tornat viral i que t'ajudarà a mantenir el teu raspall de dents sempre net. Això sí, ho hauràs de canviar cada poc temps. T'explico tots els beneficis d'aquesta tècnica de TikTok.

Mantingues el teu raspall de dents allunyat de bacteris

Tot i que no tothom és conscient de la quantitat de bacteris que pot acumular un raspall de dents, és de vital importància mantenir una correcta neteja. Aquests objectes s'han de desinfectar cada poc temps, igual que cal renovar-los. És molt important canviar el raspall per garantir una bona higiene bucodental.

Tal com es mostra al vídeo de TikTok, cal tenir en compte certs consells. Mai no hem de deixar el raspall a la dutxa, posar-hi un protector o deixar-lo al costat d'altres raspalls. La tècnica més aconsellable és mantenir-lo allunyat de la tassa del vàter, en un lloc ventilat, en posició vertical i, sobretot, allunyat dels altres.

Captura de pantalla de TikTok de @ortodonciajessicabastt

Tot i aquesta tècnica de TikTok també es poden seguir altres recomanacions útils, que ens seran de gran ajuda. Per exemple, és recomanable netejar el raspall amb aigua després de cada ús per eliminar qualsevol resta de pasta de dents. Si viatgem haurem de cobrir el raspall per evitar que s'ompli de brutícia.

No hem de compartir mai el raspall, ni tampoc mantenir-lo quan estem malalts. Són consells que segurament tu també hauràs sentit, però que no sempre en fem cas. Com a bona tècnica és aconsellable desinfectar-lo cada poques setmanes submergint-lo amb aigua bullent durant uns quants minuts.

➡️ Consum

Més notícies: