L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
CONSUM

Lidl rebaixa els mobles que transformaran el teu jardí en un espai de luxe: una ganga

Ara pots aconseguir a un preu molt econòmic el set de mobles de Lidl que té més èxit entre els seus clients

Si busques renovar el teu jardí o terrassa, el set de mobles Keter per a jardí de Lidl és una opció que no pots deixar passar. Aquest conjunt de mobles no sols és elegant i funcional, sinó que també està dissenyat per resistir les inclemències del temps, garantint durabilitat i confort.

Aquest set de mobles de Lidl és l'opció perfecta per transformar el teu espai exterior en un oasi de confort i estil. El conjunt de mobles combina un disseny modern amb materials duradors, proporcionant un ambient acollidor i funcional per gaudir del temps a l'aire lliure. A més, ara mateix ha baixat dels 599 euros als 349,99.

Aquest set de Lidl millorarà la zona exterior de casa teva

El set de mobles Keter destaca pel seu disseny contemporani que s'adapta perfectament a qualsevol jardí, terrassa o balcó. Amb línies netes i un acabat elegant, aquests mobles no només són funcionals, sinó que també afegeixen un toc de sofisticació al teu espai exterior.

Un conjunt de mobles d'exterior compost per una taula de fusta fosca i quatre cadires de vímet amb coixins blaus i grisos, situat en un pati amb una porta de vidre i una bardissa verda al fons.

Aquest conjunt de mobles per a jardí inclou tot el que és necessari per crear un espai confortable a l'aire lliure. El set està format per un sofà, dues butaques i una taula de centre, proporcionant seients còmodes i amplis per relaxar-se, llegir o gaudir d'una conversa amb amics i familiars. Els coixins ofereixen un extra de confort, permetent gaudir de llargues hores de descans a l'aire lliure.

Aquest set de mobles és molt versàtil i s'adapta a diverses necessitats. Per crear una àrea de descans al teu jardí, un espai acollidor a la teva terrassa o un racó relaxant al teu balcó, el set de mobles Keter és la solució ideal. El seu disseny modular permet reorganitzar els elements segons les teves preferències i l'espai disponible.

Amb el set de mobles per a jardí Keter, pots transformar qualsevol espai exterior en un lloc elegant i còmode per relaxar-te. Per gaudir d'una tarda assolellada, una nit estrellada o una reunió amb amics, aquest conjunt de mobles és perfecte.

Lidl utilitza materials que resisteixen a la intempèrie

Un dels grans avantatges d'aquest conjunt és la facilitat de muntatge. No es requereixen eines per acoblar les peces, fet que permet tenir els teus mobles llestos en poc temps. Això fa que sigui una opció pràctica i convenient per a qualsevol llar.

El conjunt està fabricat amb materials d'alta resistència, ideals per estar a la intempèrie tot l'any. L'estructura de polipropilè és robusta i duradora, mentre que les fundes dels coixins, fetes amb una barreja de cotó, polièster i altres fibres, són fàcils de netejar i mantenir. Gràcies a aquests materials, no t'hauràs de preocupar pels danys causats pel sol, la pluja o el vent.

Conjunt de mobles d´exterior compost per un sofà de dues places, dues butaques individuals i una taula de centre, amb un fons desenfocat que mostra un logotip de colors blau, groc i vermell.

El conjunt de mobles està disponible en dos colors elegants: antracita i marró. El set inclou un sofà de 129 x 77 x 63 cm, dos seients de 65 x 77 x 63 cm i una taula de 116 x 40-66 x 71,5 cm. Cada component està dissenyat per oferir comoditat i funcionalitat, amb una capacitat de càrrega màxima de 110 kg.

L'encoixinat dels seients està fet de poliuretà, proporcionant una comoditat òptima per a llargues hores de descans. Amb un pes total de 36,4 kg, aquest conjunt és prou robust per ser estable. Però també és prou lleuger per facilitar la seva col·locació en diferents espais.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: