Una persona d'esquena amb les mans al cap davant d'un supermercat Mercadona.
CONSUM

Descobreix el secret per a uns cabells més forts i saludables que es ven a Mercadona

Mercadona ofereix solucions perquè puguem tenir uns cabells bonics i, el més important, mantenir-los així molt de temps

Si estàs buscant un producte efectiu i econòmic per millorar la salut dels teus cabells, el sèrum anticaiguda de Mercadona és una opció que val la pena considerar. Aprofita els beneficis dels ingredients naturals i gaudeix d'uns cabells més forts i saludables.

Entre els seus ingredients més destacats hi ha el ginseng i la cafeïna. Tots dos ajuden a evitar que els cabells caiguin més del que ens agradaria. Pots aconseguir aquest tractament a les botigues de Mercadona en el pot de 100 ml per 6,95 €.

Fet a partir d'ingredients naturals

El sèrum anticaiguda de Mercadona amb ginseng i cafeïna és un producte innovador dissenyat per combatre la pèrdua de cabell i enfortir el cuir cabellut. Amb una fórmula avançada que combina extractes naturals de ginseng i cafeïna, aquest sèrum s'ha convertit en una opció popular entre aquells que busquen millorar la salut capil·lar de manera efectiva.

Imatge d'un producte anticaiguda dels cabells de la marca Deliplus davant d'un supermercat.

Està formulat específicament per estimular el creixement dels cabells i enfortir l'arrel des de la primera aplicació. El ginseng i la cafeïna actuen en sinergia per millorar la circulació sanguínia al cuir cabellut, la qual cosa promou un ambient propici per al creixement capil·lar saludable.

El ginseng és conegut per les seves propietats revitalitzants i la cafeïna estimula els fol·licles pilosos. Tots dos fan d'aquest sèrum una opció ideal per a aquells que volen prevenir la caiguda dels cabells i millorar-ne la densitat. A més, està enriquit amb uns altres ingredients que nodreixen i enforteixen els cabells des de l'arrel fins a les puntes.

Has de mantenir-ne l'ús durant tres mesos

Aplicar el sèrum anticaiguda de Mercadona és senzill i ràpid. Per començar, has d'aplicar entre quatre i vuit pulsacions pel cap. Aquestes seran dirigides al cuir cabellut i s'hauran de fer a 3 centímetres de distància.

Quan l'hagis aplicat, hauràs de fer massatges suaument perquè el producte s'absorbeixi. Després, podràs pentinar els cabells amb total normalitat. El sèrum s'ha d'aplicar diàriament als cabells nets, com a mínim, durant tres mesos per obtenir resultats.

Això sí, Mercadona recomana que no es faci servir en cuirs cabelluts que siguin especialment sensibles. Així mateix, tampoc no està indicat per a aquells que puguin tenir alguna ferida.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: