Entrada d´un supermercat Lidl
CONSUM

Lidl desferma la bogeria amb la bicicleta elèctrica que ha rebaixat més de 1.300 euros

A Lidl trobem la bicicleta elèctrica Zündapp Z898 perfecta per al dia a dia per menys de 1.000 euros

Si t'agrada moure't en bicicleta, sigui per la ciutat o pel camp, a Lidl porten la revolució d'aquest vehicle de dues rodes que ens ajuda a cuidar el planeta.

Però no només hauríem de fer servir la bicicleta per cuidar el medi ambient i la nostra butxaca en l'estalvi de gasoil o gasolina. També pels múltiples beneficis que ens aporta a la nostra salut.

En fer servir la bicicleta augmentem la nostra activitat física per la qual cosa reduïm, per exemple, la mortalitat prematura. Fer exercici també ens posa més feliços i, si practiquem força ciclisme, ens podem estalviar la quota al gimnàs, ja que també ens ajuda a perdre pes.

Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

I ara a Lidl tenen una bicicleta de muntanya elèctrica que compta amb una rebaixa de més de 1.300 €. És perfecta per als amants del ciclisme que no volen fer excessius esforços o que la necessiten per a molts quilòmetres.

La bicicleta elèctrica Zündapp Z898 de Lidl

És una bicicleta de muntanya de color negre elèctric. És de 27,5 polzades per la qual cosa resulta ideal per a persones amb una estatura entre 170-190 cm i un pes aproximat d'uns 120 kg.

És perfecta per al dia a dia i per a les rutes de terreny lleugeres. El pedelec (pedaleig assistit) té un robust marc d'alumini Slopin i compta amb una forquilla de suspensió de 80 mm.

bicicleta elèctrica color negre de Lidl

Disposa d'un motor elèctric de roda del darrere de 250W i una bateria de 504 Wh. Això ens ofereix una autonomia entre 30 i 125 km segons la velocitat que anem.

La velocitat màxima i la permesa per llei és de 25 km/hora. Compta amb pneumàtics Kenda amb perfil de tacs i es frena amb frens de disc hidràulics ràpids d'agafar.

Preu de la bicicleta elèctrica a Lidl

Si busques comprar aquesta bicicleta elèctrica al millor preu, sens dubte el millor lloc per fer-ho és el supermercat Lidl. Acostuma a tenir un preu de 2.299 €, però ara ha estat rebaixada i podem emportar-nos-la a casa per només 959,99 €. Això vol dir que ens estalviem 1.339 €, una quantitat de diners força important.

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: