Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
CONSUM

La ganga de Lidl que ve de perles als que tenen una mascota

Amb el bon temps, ve més de gust sortir de casa, i la teva mascota és un més de la família, per això Lidl no se n'oblida

Si ets un amant del ciclisme, saps com és d'important comptar amb els accessoris adequats per garantir una experiència segura i còmoda. Sobretot si vols que la teva mascota et pugui acompanyar a l'hora de fer esport. Un d'aquests accessoris essencials és la corretja per a bicicleta.

A Lidl la pots trobar al millor preu i sent destacada com un dels productes estrella de la cadena. Fabricada amb polièster, ofereix durabilitat i resistència. Per només 9,99 euros el teu gos podrà acompanyar-te sempre que surtis amb bicicleta de la manera més còmoda possible.

Lidl vol que el teu gos t'acompanyi quan vagis amb bici

La corretja per a bicicleta és l'accessori perfecte per als amants de les mascotes que gaudeixen de passejades amb bicicleta. Aquesta corretja està dissenyada no només per garantir la seguretat del teu gos mentre el portes amb bicicleta, sinó també per oferir versatilitat, ja que es pot utilitzar com una corretja normal. Amb detalls decoratius reflectors, assegura visibilitat i seguretat tant de dia com de nit.

Una de les característiques més destacades d'aquesta corretja és la molla en espiral integrada. Aquest disseny innovador ajuda a evitar que el gos estiri en excés de la corda, proporcionant un passeig més còmode i controlat. A més, el separador amb cintes reflectants manté una distància segura entre el gos i la bicicleta, cosa que és essencial per prevenir accidents i assegurar un passeig tranquil.

Ideal per recórrer pistes o cercar durant activitats de caça, aquesta corretja és una opció robusta i fiable. Tant el material de subjecció com les instruccions de muntatge venen inclosos, facilitant la instal·lació al quadre de la bicicleta o a la tija del selló. La corretja està dissenyada per a gossos de fins a 35 quilos i té una longitud aproximada de 28 centímetres.

Components d´un suport de paret per a bicicleta davant d´un cartell d´una botiga.

Compatible amb la majoria de bicicletes

Muntar aquesta corretja a la teva bicicleta és fàcil i ràpid, permetent gaudir de passejades segures amb el teu gos en poc temps. Aquest accessori no només millora l'experiència de passeig amb bicicleta, sinó que també assegura que el teu gos estigui protegit i còmode. Si busques una solució pràctica i segura per passejar amb el teu gos mentre muntes amb bicicleta, aquesta corretja és l'elecció perfecta.

Accessori de bicicleta per portar un gos, amb un suport metàl·lic i una corretja ajustable.

També és important parlar del disseny ajustable. Gràcies a ell, aquesta corretja és compatible amb una àmplia varietat de bicicletes. Ja sigui que tingueu una bicicleta de muntanya, de carretera o una plegable, aquesta corretja s'adaptarà perfectament.

D'altra banda, ocupa tan poc que sempre podràs portar-la amb tu i guardar-la en aquells moments que no la necessitis. Igualment, quan l'hagis de guardar a casa no t'ocuparà res més que qualsevol altra corretja. Amb la diferència que aquesta es convertirà en el teu millor accessori per quan vulguis sortir amb bici amb el teu gos.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: