Persona menjant fideus davant d'una botiga de Mercadona.
CONSUM

Mercadona ho torna a fer, el producte que farà de la pasta una experiència culinària

Mercadona té el producte que necessites perquè els teus plats de pasta aconsegueixin un toc professional

El condiment per a pasta de Mercadona s'ha convertit en un producte essencial en moltes cuines. Aquest condiment és ideal per als que busquen donar un sabor autèntic i deliciós als plats de pasta sense complicar-se. Pot arribar a transformar els teus menjars i que ja no sàpigues estar sense aquest.

La barreja d'espècies i herbes garanteix un sabor deliciós i autèntic a cada plat de pasta. Fàcil de fer servir, econòmic i amb la qualitat que caracteritza Hacendado, aquest producte és una opció perfecta per als que busquen millorar les seves receptes. L'última espècie de Mercadona es ven al típic pot per 1,60 euros.

Flascó de condiment per pasta de la marca Hacendado davant d'un supermercat.

La barreja d'espècies més saboroses de Mercadona

El condiment per a pasta Hacendado és una barreja d'espècies i herbes acuradament seleccionades per realçar el sabor de les receptes de pasta. Aquest producte es presenta en un pràctic pot que en facilita l'ús i l'emmagatzematge. És perfecte per a aquells que desitgen un sabor italià autèntic sense necessitat de tenir múltiples espècies a la cuina.

El condiment està compost per una varietat d'ingredients naturals que inclouen pebre vermell, orenga, ceba, all, alfàbrega i pebre negre. Cadascuna s'ha guanyat el seu lloc en aquest condiment per la seva aportació.

Aquests ingredients no només milloren el sabor dels teus plats de pasta, sinó que també aporten beneficis per a la salut, com a propietats antioxidants i antiinflamatòries.

Així pots fer servir el condiment de pasta

Usar el condiment per pasta de Mercadona és molt senzill. Per començar, pots fer-lo servir en la cocció de la pasta. Afegeix el producte a l'aigua de cocció per infondre la pasta amb gust des del principi.

També pots utilitzar-lo a la salsa. Incorpora el condiment a la teva salsa de tomàquet o a qualsevol altra salsa per a pasta que preparis. Així, els sabors es barregen i potencien.

La darrera recomanació per utilitzar aquest condiment és com a toc final. Un cop tinguis llest el teu plat de pasta, empolvora'l per sobre. Li donaràs el toc final que falta al teu menjar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: