Primer pla de les lletres de Mercadona i l'entrada al supermercat
CONSUM

Mercadona té una novetat per cuidar-te en vacances que ha desfermat la bogeria

La comoditat d'aquest lot de Mercadona farà que portar-lo als teus viatges estiuencs no sigui cap molèstia

Mercadona sempre ha estat sinònim de productes de qualitat a preus assequibles, i el seu darrer llançament no és una excepció. El lot Body 6 System és la nova proposta de Mercadona per a la cura personal, dissenyada per oferir una experiència de depilació superior i còmoda.

Aquest complet kit de depilació inclou tot el necessari per poder depilar-te a qualsevol lloc, fins i tot estant de viatge. Cada component està pensat per cobrir totes les necessitats de depilació de les dones, garantint-ne un resultat suau i durador. Ja pots trobar-lo disponible a totes les botigues de Mercadona per 12 euros.

El set de depilació de Mercadona perfecte per anar-te'n de viatge

El lot Body 6 System de Mercadona és una solució completa i eficient per a la depilació femenina. És el més complet que pots trobar ara mateix a la cadena. Sobretot tenint en compte que és estiu i que passem més temps fora de casa.

La peça central d'aquest lot és una maquineta de depilació amb un sistema de sis fulles que assegura un afaitat apurat i eficaç. Les sis fulles s'ajusten perfectament al contorn del cos, proporcionant una experiència de depilació suau i sense irritacions.

Caixa d'un sistema de depilació Body 6 System DEPIL & Go de la marca Deliplus, amb una imatge del producte i els seus accessoris en un fons rosat.

Per mantenir la maquineta en perfecte estat d'ús, el lot inclou dos recanvis de fulla. Aquests recanvis són fàcils de canviar i asseguren que sempre tinguis una maquineta esmolada i llesta per utilitzar.

Aquest lot també inclou una maquineta petita ideal per poder portar-lo de viatge. El seu disseny compacte permet un ús precís i segur i no trobaràs a faltar la seva germana gran. A més, per poder transportar-lo Mercadona ha inclòs un estoig de viatge en aquest lot.

Avantatges d'aquest lot de depilació de Mercadona

El lot Body 6 System de Mercadona ofereix nombrosos avantatges que el converteixen en una opció ideal per a la cura personal. El principal avantatge és la combinació d'una maquineta d'alta qualitat amb accessoris addicionals que faciliten la depilació en qualsevol circumstància. La inclusió de recanvis i una mini maquineta assegura que puguis mantenir la teva pell suau i lliure de borrissol en tot moment.

A més, l'estoig de viatge és un afegit pràctic que permet portar tot el kit amb tu. Així t'assegures que la teva rutina de depilació no es vegi interrompuda a casa o durant un viatge. Aquest lot ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, permetent gaudir d'una depilació professional sense necessitat de gastar una fortuna.

I és que quan marxem de viatge el primer que volem són facilitats. I Mercadona ens les ofereix, a més sense que aquestes ocupin gaire espai al nostre equipatge. Podràs seguir cuidant la teva imatge, encara que estiguis fora de casa.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: