Muntatge amb diverses fruites de fons i un cercle amb una persona agafant-se la panxa amb les mans
CONSUM

La increïble combinació d'aliments que accelera el teu metabolisme, segons els experts

Si vols accelerar el teu metabolisme i cremar més calories sense canvis radicals, hi ha un truc fàcil i efectiu

Si vols accelerar el teu metabolisme i cremar més calories sense canvis radicals, hi ha un truc fàcil i efectiu. Aquest truc, segons els nutricionistes, no només és deliciós, sinó també natural i accessible per a tothom.

Quin és el truc que accelera el teu metabolisme?

Primer pla d'un pot de vidre amb oli de coco, de fons, cocos partits per la meitat.

Un truc que està guanyant popularitat entre nutricionistes és la combinació de carn i oli de coco. Tot i que inusual, els experts afirmen que aquesta combinació és deliciosa i accelera el metabolisme.

Segons la doctora Alina Petre, un dels secrets més ben guardats per millorar el teu metabolisme és combinar proteïnes amb greixos saludables. Les proteïnes, presents en aliments com peixos, carns vermelles i blanques, són crucials perquè requereixen una gran quantitat d'energia per ser digerides. Aquest procés, conegut com a efecte tèrmic dels aliments, implica que el teu cos crema més calories per metabolitzar les proteïnes, cosa que contribueix a un augment en la taxa metabòlica.

I si parlem de greixos saludables, un ingredient que ha guanyat popularitat pels beneficis és l'oli de coco. Aquest oli conté triglicèrids de cadena mitjana (MCT), que són fàcilment convertits en energia pel cos. A diferència d'altres greixos, els MCT de l'oli de coco es cremen ràpidament i acceleren el metabolisme.

Tres tipus de carn crua: filet de salmó, filet de cap de bestiar i pit de pollastre.

La clau és com aquests dos aliments, quan es combinen, treballen en sinergia per millorar encara més el teu metabolisme. Cuinar carns o peixos amb oli de coco no només millora el sabor, sinó que també aporta greixos saludables que es cremen ràpidament. Les proteïnes us donen un impuls tèrmic, mentre que l'oli de coco potencia aquest procés en ser ràpidament metabolitzat per generar energia.

El resultat és una despesa energètica més gran, cosa que fa que el teu cos cremi més calories i acceleri el metabolisme a llarg termini.

Incorporar carn o peix amb oli de coco a la teva dieta és força senzill. Pots fer servir l'oli de coco per cuinar els teus plats favorits, com ara pollastre, carn de cap de bestiar o peix, ja sigui a la planxa, al forn o en salses. A més de potenciar el sabor, l'oli de coco també facilita la digestió de les proteïnes, ajudant a fer que el teu cos cremi més calories.

També pots fer servir oli de coco en amaniments o en batuts per aprofitar les seves propietats sense haver de canviar radicalment els teus hàbits alimentaris. D'aquesta manera, no només gaudiràs d'un àpat deliciós, sinó també un metabolisme més àgil.

➡️ Consum

Més notícies: