Façana on podeu veure l'entrada de l'exterior del supermercat de Mercadona
CONSUM

El producte d'estiu de tota la vida pel que Mercadona aposta: novetat

Hi ha alguns tipus de gelat que per més que passi el temps tenen una alta demanda i es van innovant

Els gelats de pal són un clàssic de tots els estius. Hi ha multitud de sabors, per això que Mercadona tingui disponible un assortiment apte per a tots els gustos. Independentment de les nostres preferències, podrem trobar gelats que encaixin perfectament amb nosaltres.

A més, Mercadona no s'ha volgut quedar amb els sabors de tota la vida. Per això mateix, podeu trobar nous gelats de pal amb sabors que no podries esperar. D'aquesta manera, el client els poden anar descobrint i veure l'interès que té la cadena a oferir-nos productes per combatre la calor.

Mercadona té disponibles els clàssics bombons de sempre, però també n'hi ha d'altres. Per als que no volen menjar gaire, hi ha la versió reduïda d'aquests. Si busques alguna cosa realment refrescant, els gelats de gel és allò que necessites.

Cartell exterior de la botiga Mercadona

Com t'acabem de dir, Mercadona fa una separació en tres grups dels gelats de pal. D'una banda, tenim els clàssics, després els mini i, finalment, els de gel. Utilitzarem aquesta divisió per presentar-te l'assortiment disponible a les botigues de la cadena.

Gelats de pal clàssics de Mercadona

En aquest cas, són quatre els tipus que trobem. Són gelats de pal que hi ha des de fa molts anys, només que en aquest cas són de la marca blanca pròpia de Mercadona. Quatre sabors de tota la vida que continuen conservant el mateix èxit.

1. Bombó blanc

Aquest gelat és de sobres conegut pel seu interior de vainilla recobert per una capa de xocolata blanca. És molt cremós, sent aquesta qualitat gran culpable del seu èxit. Es ven a caixes de 6 unitats que tenen un preu de 2,70 euros.

2. Bombó negre

En aquest cas, l'interior del gelat passa a ser de nata. Pel que fa a l'exterior, la xocolata és la protagonista d'aquest gelat donant com a resultat un sabor intens. També es ven a una caixa de 6 unitats per 2,70 euros.

3. Ametllat

Un altre dels gelats més clàssics de pal que hi ha a Mercadona i fora de les seves botigues. Cruixent gràcies a la cobertura de xocolata amb llet i ametlla, té un interior de vainilla. Es ven en una caixa de 6 unitats i Mercadona ha decidit abaixar el preu a 2,40 euros.

4. Crocan Choc Vainilla amb llengua sabor xocolata

Aquest gelat comença per un interior farcit de cacau i gelat de sabor vainilla. Per sobre té una fina capa de xocolata on també trobem trossos d'ametlles. Per 2,45 euros pots aconseguir l'envàs on entren 6 unitats.

Gelats blancs, negre, ametllat i crocan choc de Mercadona

Gelats de pal versió reduïda

En aquest cas, trobem diversos dels que t'hem esmentat a l'apartat anterior. Per això, ens centrarem en aquells que són diferents. Aquells amb els quals Mercadona en el seu moment va voler sorprendre els seus "caps".

1. Mini Bombó biscuit

La galeta caramel·litzada li ha donat moltes alegries a Mercadona, i amb aquest gelat de pal no seria menys. Amb un exterior de xocolata i trossos de galeta, a l'interior hi trobem una barreja que també ens recorda aquest dolç. Es ven a una caixa de 8 unitats que costa 3,20 euros.

2. Mini Bombó sense sucres afegits

Per als qui es volen cuidar, Mercadona té aquesta opció que no té sucres afegits. A la seva caixa de 8 unitats tens opcions amb xocolata, xocolata amb llet o ametllat. El preu és de 2,60 euros.

3. Gelats mini de pistatxo i mini triple xocolata

Aquest gelat de Mercadona pot presumir de ser totalment vegetal. Hi trobem una crema de pistatxo amb cobertura de xocolata amb anacards torrats i picats. Està disponible en caixes de 4 unitats per un preu de 2,95 euros.

4. Mini nocciola

Com si es tractés d'un Ferrero Rocher, tenim aquesta versió de Mercadona. És un gelat amb crema de cacau i avellana que ens porta a la ment aquest dolç. Pots aconseguir-ho en una caixa de 8 unitats que costa 2,85 euros.

5. Mini boom

Aquest gelat de Mercadona és molt especial, començant pel seu interior de llet torrada. A la part exterior hi ha una coberta tova de pasta d'avellana i galeta trossejada. Està disponible en caixes de 8 unitats per 2,85 euros.

6. Mini galetes de cacau

Per acabar aquest apartat de gelats de pal versió reduïda tenim aquesta opció que ens recorda a la galeta Oreo, versió Hacendado.

És un gelat amb gust de vainilla recobert amb pasta d'aquesta famosa galeta. També es ven al format de 8 unitats, igualment per 2,85 euros.

Gelats de pal versió mini de Mercadona

Gelats de pal de gel

Per combatre la calor de la manera més fresca, Mercadona proposa aquests gelats de gel tan refrescants. Estan fets a base de sorbet de diferents fruites: mango, taronja, llimona o maduixa. Venen en caixes de 10 unitats i els de mango i maduixa costen 2,25 euros, mentre que els de taronja i llimona, 2,05.

Pols de sabors de Mercadona

D'altra banda, per als més petits hi ha disponible un assortiment de gelats amb forma de coet. Aquests són de sabor de maduixa, poma, taronja, mandarina i llima-llimona. A cada envàs venen 2 bosses de 6 unitats i costen 1,70 euros.

Mini gelat de coet de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: