Muntatge pastanaga cara cura fàcil
CONSUM

Els 4 beneficis per a la pell que té l'oli de pastanaga

Si t'agrada cuidar la pell de manera natural, has de conèixer tots els privilegis que amaga l'oli de pastanaga

Els olis essencials han esdevingut un dels nostres grans aliats a l'hora de cuidar la pell. Sabem que n'hi ha una gran varietat i que cadascú funciona de manera diferent. Encara que si el que estàs buscant és un que t'ajudi a cuidar la teva pell de manera natural, tinc el que necessites.

Segurament mai hauràs sentit a parlar de l'oli de pastanaga. Doncs bé, és un dels favorits pels seus grans beneficis, ja que és conegut per les seves propietats. T'explico tot el que cal saber sobre aquest tipus d'oli.

Muntatge pastanaga i rostre noia

Els avantatges que té l'oli de pastanaga

Si t'encanten els olis naturals per cuidar el rostre i mantenir una pell lluminosa, atenta. Avui us vull explicar tots els beneficis de l'oli de pastanaga. Un oli vegetal que conté un alt contingut en vitamines, antioxidants i betacarotens.

I en què ens pot beneficiar aquest tipus d'oli a nosaltres? Doncs bé, és idoni per a la cura tant de la pell com dels cabells. S'utilitza per a un munt de fins encara que avui vull mostrar-te els més coneguts.

1. Potencia el bronzejat

El bronzejat i la cura solar són dos fonamentals. Si vols aconseguir un to bronzejat, però natural aquest oli és perfecte. A més, també ajuda a protegir la pell contra els raigs ultraviolats, però has de saber que mai no s'ha de fer servir com a substitut d'un protector solar.

Muntatge d´una noia posant-se crema solar i al costat una imatge d´un protector solar de 50

2. Hidrata

La hidratació és un altre dels punts forts. Pot ajudar-nos a hidratar la pell i també a suavitzar-la. Tot això gràcies al fet que es tracta d'un oli que és un emol·lient natural.

3. És antioxidant

En contenir un gran índex de betacarotè, resulta un antioxidant efectiu per als radicals lliures a la pell. Això vol dir que prevé els signes d'envelliment prematurs i ens ajuda a mantenir la pell saludable. Moltes dones ho fan servir per veure's molt més rejovenides.

4. Millora el teu cabell

A més de la cura de la pell, també va molt bé per mantenir un cabell cuidat. Proporciona tant brillantor com hidratació i els experts ho recomanen com un tractament capil·lar. D'aquesta manera milloraràs la salut general del cuir cabellut.

➡️ Consum

Més notícies: