L'aperitiu fàcil, ràpid i saludable per sorprendre els teus convidats aquest estiu
En aquesta època on solem fer més dinars i/o sopars, és ideal tenir més d'una idea fàcil i saludable
A l'estiu veig que a molts dels meus pacients se'ls fa més complicat seguir un estil de vida saludable, ja que hi ha més lleure i més plans, però això no ha de no anar de la mà. Simplement, hem de pensar alguna cosa per fer que sigui bo i no recórrer a menjars típics que venen preparats i que possiblement seran més insans.
A més, podem cercar opcions que siguin més fresques i lleugeres, però, com us deia, sense deixar la part saludable. Per això us porto una recepta d'una crema de meló i carabassó, que combina les propietats hidratants del meló amb la part antioxidant del carabassó.
Ingredients:
- Mig meló
- Un carabassó
- Un iogurt natural sense sucre o, per a millor consistència i sabor, un iogurt natural tipus skyr o formatge fresc batut 0%
- Una cullerada d'oli d'oliva verge extra
- Suc de mitja llimona
- Un grapat de fulles de menta
- Sal i pebre negre al gust
El que us recomano és que els aliments que pugueu, és a dir, el meló, el carabassó i el lacti estiguin prèviament refrigerats perquè encara sigui molt més refrescant aquesta crema.
Passos a seguir
- Prepara els ingredients, pelant i tallant el meló i el carabassó.
- Buida'l en un bol prou gran i afegeix-hi el meló i el carabassó tallats.
- Afegeix-hi el iogurt, el skyr o el formatge fresc batut.
- Afegeix-hi el suc de mitja llimona i l'oli d'oliva.
- Assequeu les fulles de menta prèviament i poseu-les a trossos.
- Salpebra al gust.
- Bat-ho tot bé fins a aconseguir una textura homogènia.
- A punt!
Aquesta crema tan fàcil de fer us hidratarà molt, ja que el meló és una fruita rica en aigua, cosa que és ideal per a aquests dies calorosos d'estiu en què la nostra sudoració augmenta molt. A més, ens aporta antioxidants, minerals, vitamines i tot això amb molt poques calories.
Més notícies: