Una dona es venta davant una botiga Lidl.
CONSUM

L'aparell de Lidl que et protegirà de la calor aquest estiu

Combatre la calor és una de les necessitats que tenim a l'estiu, per això Lidl ens ho vol posar més fàcil

Amb l'arribada de l'estiu, mantenir-nos frescos es converteix en una prioritat. Si busques una solució pràctica i eficient per combatre la calor, el miniventilador de pinça de Lidl és l'opció ideal. Aquest petit però poderós dispositiu ha esdevingut un favorit entre els consumidors per la seva versatilitat i efectivitat.

Aquest aparell ens permet suportar millor la calor a qualsevol lloc. És ideal per usar-lo a l'oficina, a la llar, al cotxe o a qualsevol altre lloc on necessitis aire fresc. Tanmateix, el millor de tot és que pots aconseguir-lo per tan sols 6,99 € avalat amb l'excel·lent relació qualitat-preu de Lidl.

Té un gir manual de 360 graus

El miniventilador de pinça de Lidl és compacte i està dissenyat per oferir una brisa refrescant a qualsevol lloc. Gràcies al seu disseny amb pinça, pots subjectar-lo fàcilment a diferents superfícies, com ara taules, prestatgeries o fins i tot la vora del teu llit. És perfecte per a aquells que necessiten una solució portàtil i adaptable per mantenir-se frescos durant els dies calorosos.

Amb una mida reduïda, aquest ventilador és fàcil de transportar i col·locar a qualsevol lloc. El seu disseny compacte no en compromet la potència, i ofereix una brisa refrescant en tot moment.

Ventilador blanc amb clip ajustat a taula.

Compte amb un pràctic clip de fixació que permet subjectar-lo fàcilment a superfícies, com la vora d'una taula, el respatller d'una cadira o el quadre de comandament d'un cotxe. Aquest clip garanteix una subjecció ferma i segura, permetent gaudir d'una brisa refrescant sense preocupar-te que el ventilador es desplaci.

Una de les característiques més destacades d'aquest ventilador és la seva capacitat de gir manual de 360 graus tant en horitzontal com en vertical. Això permet dirigir el flux d'aire exactament on el necessites, proporcionant un refredament efectiu en qualsevol direcció.

Tres velocitats per adaptar-se a les nostres necessitats

Té tres velocitats, començant pel nivell baix proporciona una brisa suau, perfecta per a situacions on es requereix un flux d'aire mínim. Per la seva banda, el mitjà és adequat per a la majoria de situacions quotidianes. Això sí, si estem en un dia calorós, necessitarem el flux dʻaire potent del nivell alt per a una millor circulació de l'aire.

Ventilador portàtil negre amb clip davant un fons borrós dun edifici amb un logotip colorit.

Un altre dels punts atractius d'aquest ventilador de Lidl és que no necessita estar endollat a l'electricitat. D'aquesta manera, serà molt més senzill col·locar-lo on ens vingui millor. Porta tres piles, així que només necessitarem tenir un recanvi a mà per no quedar-nos mai sense bateria.

També hi ha l'opció de poder escollir entre dos colors: blanc i negre. Pel que fa a les mides, aquestes són de 19,4 x 9,5 x 4,7 centímetres. Està fet completament de plàstic i és molt manejable gràcies a pesar només 172 grams.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: