Secció de maquillatge de Mercadona
CONSUM

Mercadona ho torna a fer: el maquillatge que t'acompanyarà cada dia a l'estiu

Hi ha qui no vol prescindir del maquillatge en cap moment de l'estiu, i Mercadona els ho facilita

No cal prescindir del maquillatge si anem a la platja o a la piscina si no volem, ja que hi ha alternatives. Mercadona vol que puguem lluir-nos en aquests llocs i que ni l'aigua ni la humitat pugui fer malbé el nostre look. I és que per a algunes persones l'“antes muerta que sencilla” és una realitat i això Mercadona ho sap.

La màscara de pestanyes waterproof negra de Mercadona és la solució perfecta si busques unes pestanyes amb volum i definició duradora. Aquest producte de Mercadona, dissenyat per resistir davant l'aigua i la humitat, t'assegura una mirada impactant durant tot el dia. Per només quatre euros, tens la solució que ens proposa Mercadona per estar maquillada en tot moment.

Mercadona promet una mirada d'infart amb la seva màscara de pestanyes

Una de les característiques més destacades d'aquesta màscara de pestanyes és la resistència a l'aigua. Sigui perquè és un dia plujós, una sessió d'exercicis intensa o simplement la calor de l'estiu. La màscara waterproof de Mercadona mantindrà les pestanyes intactes i perfectes.

Màscara de pestanyes waterproof Deliplus davant d'un supermercat.

D'una altra banda, la fórmula d'aquesta màscara està dissenyada per oferir volum i definició. Cada aplicació fa que les pestanyes tinguin una aparença més gruixuda i definida, sense grumolls ni enduriments. El resultat és una mirada més profunda i expressiva.

El color negre intens d'aquesta màscara ressalta les pestanyes de manera espectacular. Amb només unes poques passades, els ulls cobraran vida, brindant-te una aparença sofisticada i elegant. I el més important, mantindràs aquesta intensitat fins i tot quan aparegui la humitat.

Per què té tant d'èxit aquesta màscara de pestanyes?

Com ja hem dit, la seva fórmula resistent a l'aigua garanteix que les pestanyes es mantinguin perfectes en qualsevol situació. Aconsegueix unes pestanyes amb volum, longitud i definició per a una mirada intensa i captivadora.

D'una altra banda, el raspall de la màscara de pestanyes waterproof de Mercadona està dissenyat per a una aplicació fàcil i precisa. El seu disseny ergonòmic permet assolir cada pestanya, des de l'arrel fins a la punta, assegurant una cobertura uniforme i sense esforç.

Per aconseguir el millor resultat, hauràs d'aplicar des de l'arrel de les pestanyes fins a les puntes amb moviments en ziga-zaga per a una millor distribució. Després, si vols augmentar el volum, aplica una segona capa abans que la primera s'assequi del tot. Fes servir un desmaquillant adequat per a productes waterproof per eliminar la màscara de pestanyes sense danyar els teus ulls o pestanyes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: