Dona espantada mira una sirena a Carrefour

CONSUM

Alerta alimentària en un conegut peix de Carrefour: retirat d'urgència

L'AESAN ha llançat una alerta alimentària sobre una tonyina que trobem a Carrefour distribuïda per tot Espanya

Si compres al supermercat Carrefour has de tenir especial cura, ja que han retirat un producte molt venut. Aquesta alerta alimentària l'ha llançat l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN). 

Com que es tracta d'un producte molt consumit i distribuït per tot Espanya, podem tenir-lo a casa i no ser conscients del risc que suposa.

L'AESAN ha donat l'avís de la presència de fragments de vidre a una conserva de bonítol del nord en oli d'oliva procedent d'Espanya.

Nova alerta alimentària al supermercat

I encara que l'alerta ha estat traslladada per l'AESAN a les autoritats sanitàries de la Comunitat de Madrid, hem de tenir en compte que la distribució d'aquest producte s'ha realitzat per tot Espanya, per això qualsevol el podem tenir a casa.

La tonyina que s'ha retirat de Carrefour

L'alerta s'ha detectat en una tonyina en un autocontrol de la mateixa empresa, que ha estat la que ràpidament ha comunicat la incidència a les autoritats competents, en compliment de la legislació i per no posar a disposició de la població aliments no segurs.

El motiu, segons ha explicat Carrefour, és que s'ha detectat dins del sistema d'autocontrol un envàs trencat i aquests són de vidre, per la qual cosa la tonyina Bonítol del Nord en oli d'oliva amb número de lot 1827, que és el producte retirat, podria contenir peces perillosos a l'hora de menjar-nos-la.

Des de Carrefour sol·liciten a aquells clients que poguessin tenir la tonyina anteriorment esmentada a casa seva, que s'abstinguin de consumir-la podent acostar-se a la seva botiga més pròxima per a la seva devolució i abonament dels diners.

Aquest avís es refereix exclusivament al lot i referència indicats d'aquesta tonyina, la resta de productes i lots no estan afectats. Per a qualsevol dubte que us pugui sorgir us podeu adreçar al Servei d'Atenció al Client del vostre centre habitual o trucar al Telèfon d'Atenció al Client de Carrefour 91 490 89 00.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: