La nova pasta que arrasa a Lidl pot presumir de tenir una aportació extra de proteïna
Lidl reforça el seu assortiment a les botigues amb un nou tipus de pasta que té propietats molt interessants
La pasta és un bàsic de la llar. És un aliment que sempre val la pena tenir a casa perquè ens pot salvar de qualsevol compromís. Per això mateix, a Lidl volen que tinguem una opció més per triar.
Per això, a les neveres ha aparegut recentment un nou tipus de pasta fresca. Concretament, aquesta és a l'ou i són de la varietat tagliatelle. A més, Lidl vol destacar que l'ou que es fa servir és de gallines criades en llibertat.
La pots trobar a les neveres de Lidl, ja que es tracta d'un producte refrigerat, i és de la marca Chef Select. A cadascun dels paquets entren 500 grams de pasta que arriben per força plats. El seu preu és de 2,19 euros i tenint en compte les unitats que quedaven a la botiga, és tot un èxit.
Per què escollir la pasta a l'ou de Lidl?
La pasta a l'ou fresca té característiques que la diferencien de la seca. Sí que és veritat que no ens dura tant a casa, però a l'hora de menjar-la, almenys a mi m'agrada molt més. A banda podrem aprofitar-nos de la gran quantitat de proteïnes que conté.
A la seva composició trobem que un 75% és sèmola de blat dur i un 18% és ou. Després, trobem com a últim ingredient l'aigua. Igual que té una data més curta de caducitat, tampoc no està pensada perquè es pugui congelar.
Aquest tipus de pasta que podem trobar ja a Lidl, per altra banda, té molt més sabor. Això fa que, a l'hora de menjar-la, les receptes tinguin molt més atractiu. Per altra banda, tenen una textura que es manté intacta i més resistent que la pasta seca.
Això sí, a l'hora de coure aquesta pasta a l'ou haurem d'anar amb compte, ja que el temps és inferior. Amb només 4 minuts és més que suficient per tenir-la a punt. Després, només has d'escórrer i afegir-hi una salsa per tenir-la més que enllestida ràpidament.
Així preparo la pasta a l'ou de Lidl
El primer pas, com acabo d'indicar, és coure la pasta en una cassola amb aigua amb una mica de sal. Has de posar la quantitat que vulguis a l'aigua una vegada que comenci a bullir. A cada paquet hi venen dos blocs de pasta, sent cadascun suficient per a dues persones.
És important que mentre es va coent la pasta la remenem gairebé constantment perquè no s'enganxi. No tinguis por que es trenqui, ja que és força resistent. Passats quatre minuts, ja la tindràs a punt per poder menjar-la.
En el meu cas, mentre tenia la pasta preparant-se a la cassola, he anat fent una salsa molt senzilla. He posat a daurar ceba per després afegir tomàquet, pebre negre i un toc de julivert. Després simplement hauràs de tirar-la per sobre.
Particularment, crec que es nota força la diferència entre aquesta pasta i la que es consumeix habitualment seca. Té un sabor més potent, però que li aporta més personalitat al plat. A més, la textura que té aquest tagliatelle de Lidl fa que el plat tingui més qualitat al paladar.
Valors nutricionals
Valors mitjans | per cada 100 grams |
Valor energètic | 1.193 kJ / 282 kcal |
Greixos dels quals saturats | 3,0 g 0,8 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 50,7 g 1,1 g |
Fibra alimentària | 1,8 g |
Proteïnes | 12,1 g |
Sal | 0,04 g |
Preus i ofertes actualitzats el dia 04/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.
Més notícies: