Pere Navarro parlant als premis WIRES
BRANDED CONTENT

Pere Navarro, premi Amics WIRES 2023

Els premis s'atorguen a professionals del sector immobiliari per reconeixement de totes les sòcies WIRES, així com per la Junta Directiva

WIRES (Women in Real Estate Spain) ha celebrat aquest dimarts una nova edició dels premis Amics WIRES 2023, atorgant el reconeixement a dos destacats professionals del sector immobiliari: Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, i José Ramón Iturriaga, soci d’Abante Asesores.

Aquesta és la quarta edició d'uns reconeixements anuals que ja s'han convertit en tot un referent en el sector. Els Amics WIRES es caracteritzen per compartir els objectius de l'associació, així com per treballar conjuntament per donar visibilitat i fomentar la presència de les dones directives en fòrums i esdeveniments. Els premis s'atorguen per reconeixement de totes les sòcies WIRES, així com per la Junta Directiva.

Carmen Panadero, presidenta de WIRES, va expressar el seu màxim agraïment als amics Pere Navarro i José Ramón Iturriaga, “perquè el que és WIRES avui dia és, en part, gràcies a ells”.

Segons Pere Navarro, “tenim la sort de viure en un país amb una de les legislacions més avançades per als drets de les dones, però no ha de quedar-se sobre el paper, sinó que ha de transcendir a la vida diària i en això WIRES està fent un treball excel·lent”.

Per part seva, José Ramón Iturriaga, va assegurar estar “molt agraït a WIRES per aquest premi i vull reconèixer el mèrit que té una iniciativa com WIRES en un context on l'immobiliari a Espanya és clau. Empènyer aquestes iniciatives és per a nosaltres una prioritat”.