Muntatge fotogràfic amb 3 dispositius amb la pàgina d'e-Notícies oberta

E-Notícies inicia una nova etapa

L'empresa compta amb un nou accionista majoritari i nou director

EDR Interactiva SL, l'empresa que ha editat E-Notícies des dels seus inicis, inicia una nova etapa amb l'entrada de nous accionistes. La intenció inicial, ja fa uns mesos, era tancar l'etapa i el diari E-Notícies el 31 de desembre del 2023.


L'empresa havia pres aquesta decisió abans de les eleccions municipals i havia encarregat a una companyia externa l'elaboració de continguts fins al 31 de desembre del 2023 per complir amb compromisos publicitaris ja signats. La voluntat era tancar després de més de 20 anys d'informació política diària.


Durant aquests quatre mesos, el diari ha comptat amb un CMS diferent i amb una nova mirada. Per sorpresa, les visites han anat pujant dia rere dia i ara mateix E-Notícies ha multiplicat per 50 les pàgines vistes diàries i els usuaris únics. Amb aquestes xifres i després de constatar que hi ha un públic fidel a la mirada de l'actualitat d'E-Notícies, nous inversors van voler donar un impuls i mantenir el diari fundat per Eloi Martín i Xavier Rius.

Samuel Lorente Navarro, administrador i liquidador d'EDR Interactiva SL, va decidir que per al bé dels clients d'E-Notícies i del projecte, el millor era vendre el diari a aquests inversors abans que tancar.


Carles Borja Pellicer és el nou accionista majoritari d'E-Notícies, juntament amb altres accionistes minoritaris que no superen el 10% de l'empresa. Borja, que també exerceix d'administrador, destaca que a Catalunya hi ha una demanda creixent d'aquest periodisme alternatiu que abandera E-Notícies. Una mirada a la realitat política i social diferent i que ha estat el motiu principal per iniciar aquesta nova etapa, on Eloi Martín continuarà sent el conseller delegat i Xavier Rius seguirà vinculat al projecte.


Arnau Borràs, nou director d'E-Notícies


Arnau Borràs, nascut a Reus el 1989, ja exerceix com a nou director d'E-Notícies. Des de fa uns mesos es va incorporar com a redactor de política, guanyant pes i mostrant-ne la capacitat per analitzar la política catalana.


Tot i la seva joventut, Arnau Borràs ha exercit com a periodista en ràdio, televisió i premsa escrita, passant per mitjans de comunicació com Canal Reus, Rac 1, Cadena SER o la COPE, així com altres mitjans digitals.


Borràs assumeix la direcció d'E-Notícies amb la voluntat de mantenir aquesta mirada diferent de la política a Catalunya i amb la intenció de consolidar una comunitat creixent de lectors fidels.
E-Notícies s'auditarà a partir del proper mes a OJD.