Anna Grau

Imatge de la periodista Anna Grau
e-mail icon
linkedin icon
x icon
wikipedia icon

Anna Grau (Girona, 1967) és la número dos de Ciudadanos al Parlament de Catalunya. Es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat en molts mitjans de comunicació al llarg de tota la seva carrera professional. Des del 2019, és afiliada al partit polític Ciudadanos i el 2020 va ser escollida presidenta de l'associació Societat Civil Catalana

 

Grau compta amb una llarga trajectòria en el món del periodisme. La periodista ha treballat en diferents mitjans de comunicació com Onda Cero, Cadena SER, RTVE, EsRadio, Telemadrid i LaSexta, fins i tot ha sigut corresponsal a Nova York per al diari ABC. La periodista té més de 20 anys d'experiència a la seva esquena treballant en premsa escrita, digital, ràdio i televisió.

 

A més, ha publicat diversos llibres com: El dia que va morir el president (1999), Dones contra dones (2000) i ¿Los españoles son de Marte y los catalanes de Venus? (2015), entre d'altres.

 

Anna Grau s'ha incorporat ara a l'equip d'E-Notícies. Gràcies a la seva llarga i profunda experiència en el món de la comunicació i en l'àmbit polític, s'uneix com a col·laboradora per enriquir els continguts d'actualitat política. La seva visió com a experta permet oferir als nostres lectors una mirada informada dels temes més rellevants del panorama polític actual.

 

 

Foc als carrers de Barcelona en una manifestació convocada pel Tsunami Democratic al desembre de 2019