Muntatge amb el Zoo de Barcelona, el seu logotip, uns tiquets vermells i un signe de per cent

ACTUALITAT

El Zoo de Barcelona ven entrades a meitat de preu a canvi d'una estranya condició

Barcelona s'ha proposat omplir d'alegria i de color les seves instal·lacions en una de les festes més esperades de l'any

El Zoo també es vesteix de carnestoltes. Bé, més aviat, convida que els visitants es disfressin. Tal com han anunciat des de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), el Zoo oferirà un descompte del 50% a l'entrada.

Però no tots, sinó les persones que es presentin disfressats d'animals els dies 9, 10, 11 i 12 de febrer. Aquesta oferta especial és aplicable tant per a adults com per a nens i limitada a un màxim de 2.000 persones per dia. Sens dubte, és una oportunitat perfecta per submergir-se en l'esperit del carnaval i explorar la diversitat animal a Barcelona.

Però això no és tot. A més del descompte, el dilluns 12 de febrer, el Zoo organitzarà la jornada 'El carnestoltes dels animals'. Estarà dirigida a nens d'entre 5 i 14 anys.

Des de les 09:00 fins a les 16:30 hores, els nens podran gaudir d'activitats especials al Zoo. Totes elles dissenyades per explorar la importància dels colors i les textures dels animals. A més, el Zoo inclou el menjar.

El Zoo sorteja un abonament

Per participar en aquesta jornada tan especial a Barcelona, cal inscriure's prèviament a la pàgina web del Zoo. Així mateix, se sortejarà un abonament amb una sèrie de condicions. Hauran de compartir la seva experiència a Instagram, seguir el compte del Zoo i fer servir l'etiqueta #ZooBarcelona.

L'abonament que es podrà guanyar és d'un any al Zoo Club. D'aquesta manera, el Zoo s'ha proposat d'incentivar les visites. Així com oferir una experiència única a una ciutat com Barcelona.

El Zoo, un lloc emblemàtic a Barcelona

El Zoo és oficialment conegut com el Parc Zoològic de Barcelona. És un dels llocs més emblemàtics de Barcelona i una destinació popular per a visitants locals i turistes per igual.

Està ubicat al parc de la Ciutadella de Barcelona. El zoològic té una àmplia gamma d'animals. Des d'elefants, lleons i girafes, fins a espècies més petites com rèptils, aus i peixos.

El Zoo també està compromès amb la conservació i l'educació, participant en programes de reproducció en captivitat i projectes de recerca. Així com en activitats educatives adreçades a conscienciar el públic sobre la importància de la conservació de la biodiversitat. El Zoo també s'ha modernitzat amb el temps, incorporant-hi instal·lacions més grans i amigables per als animals.