Muntatge TV3 amb la reina Letizia
ACTUALITAT

Catalunya Ràdio creu en la teoria de la conspiració amb la reina Letizia

Roger Ustrell i els seus tertulians entren al drap i plantegen tres teories conspiranoiques sobre el romanç i la presumpta infidelitat de la reina letizia a Felip VI amb Jaume Del Burgo

Tot i que els mitjans no hagin parlat obertament sobre el sonat tuit de Jaume del Burgo, les xarxes han generat milers de comentaris sobre el tema.

Catalunya Ràdio, ha parlat sobre aquest tema diverses vegades i ja considerat diverses teories conspiranoiques.

El 3 de desembre passat, l'excunyat de la reina Letícia, Jaume del Burgo, publicava una foto de l'actual monarca embarassada. Al costat de la imatge, el que va ser amic íntim de Leticia Ortiz, li dedicava unes paraules romàntiques.

Tuit de Jaume Del Burgo sobre la seva relació amb la reina Letizia
Jaume Del Burgo va deixar entreveure una relació sentimental amb la reina Letizia | X

Dijous passat, 'El matí de Catalunya Ràdio' va tornar a treure a la llum el tuit de Del Burgo. Aquesta vegada durant una tertúlia al programa de Ricard Ustrell, amb la periodista Mariola Cubells i l'exdirector de TV3, Vicent Sanchis.

Mariola Cubells explicava que “molt aviat veurem una entrevista molt ben pagada amb Jaime del Burgo”.

“Els mitjans no parlen per no desestabilitzar Felip VI”, assegurava Sanchis. A més, aquest ha apuntat tres possibles teories conspiranoiques.

Les tres teories conspiranoiques de l'exdirector de TV3

La primera teoria, que sembla ser la més sonada, és que el rei emèrit Joan Carles I pot estar darrere del desprestigi de la reina Letizia. A més, Sanchis apunta també que el rei emèrit estaria també darrere del llibre de Jaime Peñafiel, que tampoc deixa en molt bon lloc la reina.

“Juan Carlos I estaria molt enfadat amb el seu fill perquè no el deixa tornar a Espanya i Del Burgo i Peñafiel són del seu cercle. I sembla que ell està atiant aquesta campanya contra el fill i la dona”, apuntava l'exdirector de TV3.

Cal recordar que Jaume Peñafiel, periodista especialitzat en la família reial, mai no ha estat a favor de la reina Letizia pel seu passat plebeu.

Letizia Ortiz Rocasolano, presentava els informatius de TVE abans de convertir-se en reina
Jaume Peñafiel desprestigia la reina Letizia "per ser plebea" i treballar de periodista abans de casar-se amb Felip VI | RTVE

Del Burgo assegurava que ell i Letizia van mantenir una relació sentimental abans del festeig de la llavors periodista amb el príncep Felip. De fet, en els seus missatges esborrats de X, abans Twitter, l'exmarit de Telma Ortiz, apunta que Letizia hauria estat infidel a Felip VI amb ell.

La segona teoria de Vicent Sanchis exclou Juan Carlos I i Jaime Peñafiel, però continua marcant Jaime del Burgo.

“Jaime del Burgo, que està enfadat perquè els actuals reis no el van convidar al casament, vol sortir a la fama i guanyar diners i presència pública”, relata Sanchis.

La tercera, Sanchis, l'atribueix al Partit Popular i a Vox. “Vox i el PP atribueixen a Letizia el fet que Pedro Sánchez hagi estat investit president. La manera que tenen de fer més mal Letizia i Felip VI és atiar aquestes històries i que el rei abdiqui abans de signar la llei d'amnistia”.

Tot i això, la primera teoria, és la que cobra més força. Pilar Eyre, periodista especialitzada en la família reial, aportava noves dades sobre aquest tema

Pilar Eyre dona nous detalls sobre la suposada infidelitat de la reina Letizia

Pilar Eyre apuntava al programa de TV3, 'Tot es mou', qui està darrere de l'escàndol que esquitxa la reina Letizia.

“El que està més content amb tot això és el rei emèrit”, assenyalava Eyre. “M'ha trucat molta gent coneguda i alguns catalans que cridarà l'atenció per qui són. Creuen que Letizia els devia alguna cosa i que no s'hi ha portat bé”.

Muntatge en primer pla de Letizia i Juan Carlos I seriosos
Moltes teories apunten que Joan Carles I estaria darrere del desprestigi a la reina Letizia | e-noticies.cat, Europa Press

Eyre a més apuntava que aquestes persones “volen que Joan Carles I torni a ser rei d'Espanya, o que la Corona passi a la princesa Leonor, però que Felip Vi sigui apartat del càrrec. Són nostàlgics de l'antic règim”.