Fotomuntatge amb una imatge d'una ciutat de fons, davant una rodona vermella amb una foto difuminada de Girona amb interrogants i un mapa de Catalunya amb la bandera catalana

ACTUALITAT

Els turistes assenyalen la ciutat més subestimada de Catalunya: 'Un munt per veure'

Aquesta és la ciutat més infravalorada de tot Espanya, segons han assegurat els turistes, i és a Catalunya

No hi ha cap mena de dubte que Espanya està plena de grans ciutats. Barcelona i Madrid són dues de les que més triomfen com les destinacions més visitades i més apreciades pels turistes arreu del món.

Tot i això, el nostre país també compta amb pobles amb gran encant. I destinacions que, malgrat el seu atractiu, acostumen a passar desapercebudes pels estrangers que es troben de visita a Espanya.

Per aquest motiu, un grup de turistes han volgut assenyalar quina és la ciutat més infravalorada de tot Espanya. I aquesta se situa ni més ni menys que a Catalunya. Es tracta de Girona.

La ciutat més infravalorada d'Espanya és a Catalunya, segons els turistes

Girona és la ciutat més poc valorada d'Espanya, segons els estrangers. Així ho ha deixat clar un grup de turistes després de visitar Espanya.

El compte d'Instagram @travelwithmarry publicava un vídeo on assegurava que Girona, a Catalunya, els havia sorprès gratament. "Per a la nostra sorpresa, la zona costanera de la Costa Brava a Espanya és una destinació força popular".

"La ciutat emet l'encant d'un petit poble espanyol, mentre ofereix moltes coses a veure, un bon escenari per fer compres i un refugi de menjar". Motiu pel qual han afirmat que Girona és, sens dubte, “la ciutat més infravalorada d'Espanya”.

Com un dels aspectes més positius, han destacat que Girona es troba a tan sols una hora amb cotxe de Barcelona. Tampoc no es deixaven de recordar que va ser escenari de la reconeguda sèrie Joc de Trons. Girona "és el lloc de força escenes de la sèrie", han informat.

Girona, la ciutat més subestimada d'Espanya

Tot i que els usuaris del compte d'Instagram no dubtaven a confessar que el que els havia fet descobrir Girona no havia estat una altra cosa que el menjar. I en especial, el Celler Can Roca, el famós restaurant ubicat a Girona dels germans Roca.

"Ens trobem amb aquesta ciutat pel nostre amor pel menjar i per tastar un dels millors restaurants del món, Celler Can Roca", asseguraven a la publicació.

"No teníem idea sobre què trobaríem, excepte que estàvem ansiosos per tastar el menjar!". Tot i això, Girona els acabava per fascinar, per la qual cosa acabaven compartint la seva 'troballa' a través de les xarxes socials, animant tots els seus seguidors a visitar "la ciutat més subestimada d'Espanya".

➡️ Actualitat

Més notícies: