Tanquen un restaurant a Barcelona per ser un perill per a la salut: menjar podrit
Un restaurant del barri de Sant Andreu (Barcelona) ha estat obligat a cessar la seva activitat després d'una inspecció sanitària
La Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb l'Agència de Salut Pública de Barcelona, ha tancat un restaurant al barri de Sant Andreu després d'una inspecció conjunta.
Tal com han apuntat des del compte d'X —abans Twitter— de la Guàrdia Urbana, durant la inspecció van detectar manca d'higiene al local i en la conservació dels aliments. Després de la inspecció, la policia va ordenar el cessament immediat de l'activitat en aquest establiment. De fet, fonts policials asseguren que es van desfer de fins a 30 quilos de menjar en mal estat.
Tot i que no ha transcendit de quin local barceloní es tracta, alguns usuaris a les xarxes socials han assegurat que aquest cessament no hauria de ser l'únic a la zona.
La veu d'alarma es va donar gràcies a un client que va visitar el local, el qual va avisar les autoritats pertinents en veure manca d'higiene. Quan la Guàrdia Urbana de Barcelona es va personar al local, van descobrir les condicions insalubres en què es trobava l'establiment.
Les xarxes cremen després de tancar un restaurant a Barcelona per falta d'higiene
El cessament d'un restaurant del barri de Sant Andreu per manca d'higiene i per tenir menjar en mal estat ha provocat molta controvèrsia a les xarxes socials. I és que molts han demanat conèixer la identitat d'aquest local de Barcelona.
“Estaria bé saber quin restaurant és, tipus de menjar que ofereixen, etc.”, apuntava un usuari a les xarxes socials. “Si s'inspeccionés el 100%[dels restaurants], tancarien el 98%”, comentava un altre usuari.
Altres usuaris han decidit prendre's amb humor aquest succés i, fins i tot, han proposat a la Guàrdia Urbana una idea de negoci. I és que alguns apunten que la Guàrdia Urbana hauria de fer un programa de televisió al més pur estil del xef Alberto Chicote.
“Hauríeu de fer un programa de televisió on aneu visitant restaurants in fraganti i mostreu totes les irregularitats que us aneu trobant i quines mesures correctores s'apliquen i com s'adapta el local als canvis”, apunten a X.
Tot i això, un altre es quedaria satisfet simplement amb poder consultar el resultat de les revisions i inspeccions a través d'internet com ja es fa en altres països. Ara només queda esperar per saber si finalment s'acabarà filtrant el nom d'aquest establiment.
Més notícies: