Fotomuntatge de la ciutat de Barcelona de fons i al capdavant una rodona vermella amb l'exposició Top secret

ACTUALITAT

El sorprenent pla que pots fer de franc a Barcelona fins al març

Barcelona té el millor pla per gaudir amb els teus amics o família i amb entrada totalment gratuïta

Si creies que ja ho havies vist tot de Barcelona, la ciutat té reservada una sorpresa per a tu. I és que la capital catalana té el pla perfecte i totalment gratuït per a aquests mesos de fred.

Si vols convertir-te en un espia, la nova exposició a Barcelona té tot el necessari per complir el teu somni. I, a més, la podràs visitar de forma completament gratuïta.

El pla que ofereix Barcelona fins al març

Barcelona ha obert al públic una nova experiència totalment gratuïta. Si t'apropes al CaixaForum de Barcelona, podràs gaudir ara d'un dels millors plans. Es tracta de l'exposició Top Secret, on podràs convertir-te en un espia a la ciutat comtal.

En aquesta exposició a Barcelona, descobriràs “les relacions entre cinema i espionatge, i ficció i els fets històrics”. A través d'un recorregut cronològic-temàtic, descobriràs les figures d'espies tant de reals com de fictícies tan reconeguts com Mata Hari, Carrie Mathison, Malotru, James Bond o Edward Snowden.

A més, segons ha assegurat el compte d'Instagram @sarapostcard, "podràs veure de prop 300 peces entre dispositius electrònics i vestuari de cinema, objectes històrics, documents d'arxiu reals i molt més".

Com, per exemple, una bossa càmera, uns bolígrafs i un rellotge micròfons, o fins i tot un llum que es feia servir per comunicar-se mitjançant codi morse. I és que, segons han deixat clar a la seva pàgina web, "s'estableix com a punt de partida un joc de semblances entre dues figures: la del cineasta i la de l'espia".

Encara que, si vols visitar aquesta experiència organitzada per La Cinémathèque française i la Fundació La Caixa, afanya't, perquè només estarà disponible a Barcelona fins al pròxim diumenge 17 de març.

Amb entrada lliure

L'entrada és gratuïta amb CaixaBank, imaginBank i Carnet Jove. També per a menors de 16 anys, docents, amb el bo cultural i persones amb discapacitat.

Tot i que per a la resta de públic, el preu per visitar-la és de tan sols 6 euros. Tot i això, no només pots visitar l'exposició a Barcelona, sinó que també hi ha disponibles diverses experiències al voltant d'aquesta.

Com una visita comentada o un cafè amb tertúlia després de l'experiència. O fins i tot un menú temàtic inspirat en Top Secret, que podràs degustar al cafè restaurant de CaixaForum. Es tracta d'un menú amb fins a tres plats, que consisteix en una amanida Bond, un ànec Mata Hari i unes postres Top Secret.