Muntatge de la botiga La Manso de Barcelona i els seus anells

ACTUALITAT

Ganga a Barcelona: la marca que ven els seus productes molt barats per temps limitat

La marca d'anells ‘made in Barcelona’ que porten Rosalia, Miley Cyrus o Dua Lipa posa els seus productes a la venda a un preu molt baix fins diumenge que ve

Aquesta setmana, i fins al pròxim diumenge 17 de març, la marca de joies catalana La Manso posa a la venda els seus productes a partir de 10 euros. Després de cinc anys d'història, la marca de joies d'Adriana Manso ha aconseguit captivar personalitats com Rosalía, Miley Cyrus o Bella Hadid.

Ara, per celebrar el seu cinquè aniversari, aquesta marca coneguda pels seus anells de plàstic ha decidit vendre certs productes que ha llançat al llarg d'aquests anys a un preu molt reduït. Tota una ganga tenint en compte que els seus productes solen anar des dels 70 fins als 390 euros.

Des de dimecres passat i fins diumenge, La Manso obre les portes del seu taller a la plaça Reial de Barcelona, al passatge Mandoz número 6 principal 3. I tot vendre els seus productes a preu de ganga.

Entre setmana, La Manso obrirà de 15 a 20 hores, mentre que el cap de setmana el taller estarà obert des de les 11 fins a les 20 hores. A més, de 16 a 20 hores, aquest cap de setmana els assistents podran gaudir d'una xocolata amb xurros.

Cartell Sample Sales de La Manso
Del 13 al 17 de març, La Manso ven els anells des de 10 euros | La Manso

Encara que l'entrada sigui gratuïta, per tal d'evitar aglomeracions, des de La Manso han obert un formulari per reservar prèviament hora d'accés a través de la seva pàgina web.

La Manso, de fer anells a casa a ser una icona al sector

Als seus 25 anys, Adriana Manso, la creadora de la marca, s'ha convertit en tot un referent pel que fa a anells i altres complements. Fa cinc anys, la catalana va decidir començar a dissenyar anells a l'habitació del seu pis a Barcelona. Ella mateixa assegurava en diversos mitjans que dissenyar i crear els seus coneguts anells l'ajudaven a “calmar l'ansietat”.

Anells de La Manso
'Life in plastic is fantastic', el lema de La Manso | La Manso, Vogue Spain

En un moment en què el minimalisme estava a l'ordre del dia i el plàstic no era un material que s'associés a la joieria, La Manso va aprofitar per fer-se un forat. “Life in plastic is fantastic” (la vida en plàstic és fantàstica) va ser el lema que la dissenyadora va utilitzar per llançar les primeres col·leccions.

Després de quatre anys venent els seus productes únicament a la seva pàgina web, a finals del 2023, La Manso va obrir la seva primera i única botiga física al carrer Enric Granados, número 20, de Barcelona.

Des d'aleshores, moltes han sigut les famoses que han lluït els anells de La Manso. Des de Rosalía, a la seva amiguíssima Kylie Jenner o fins i tot Nathy Peluso o Dua Lipa han portat aquests anells “made in Barcelona”.

Miley Cyrus, Bella Hadid i Dua Lipa amb anells de La Manso
Miley Cyrus, Bella Hadid i Dua Lipa són algunes de les famoses que aposten pels anells de La Manso | La Manso, e-noticies.cat

Així que no perdis aquesta luxosa oportunitat de lluir les mateixes joies que grans famoses per un preu molt més reduït del que és habitual.

➡️ Actualitat

Més notícies: