Dona sorpresa assenyalant una imatge de persones al voltant d'una estrella a terra amb la ciutat de Barcelona al fons.
ACTUALITAT

Sembla Hollywood, però és Catalunya: una ciutat estrena el seu ‘Passeig de la Fama’

La ciutat catalana que ha inaugurat avui el seu propi ‘Passeig de la Fama’ és Castelldefels (Barcelona)

El Passeig de la Fama de Hollywood és un dels atractius turístics més emblemàtics de Los Angeles i una icona cultural en l'àmbit mundial. Un racó que Catalunya ha volgut incorporar a una de les seves ciutats de Barcelona. Sí, com ho sents, una ciutat catalana ha estrenat avui el seu propi ‘Passeig de la Fama’.

Avui, Castelldefels, una ciutat costanera a prop de Barcelona, ha inaugurat el seu propi ‘Passeig de la Fama’. Aquesta nova atracció cerca commemorar les personalitats destacades del món de la cultura, l'esport i la ciència que tenen una connexió especial amb la ciutat.

Un grup de persones, entre elles Joan Laporta i Ronaldinho, es troba reunit al voltant d'una estrella a terra que diu

L'esdeveniment s'ha celebrat aquest dissabte, 22 de juny, al passeig marítim de la localitat. Una inauguració que va comptar amb la presència estel·lar de l'exjugador de futbol brasiler Ronaldinho i representants del FC Barcelona, que van revelar les dues primeres inscripcions en aquesta flamant nova atracció turística.

Ronaldinho, un dels jugadors més carismàtics que ha passat pel FC Barcelona, va rebre amb emoció la primera estrella del passeig. El brasiler, que va viure a Castelldefels durant el seu temps al club entre el 2003 i el 2008, va expressar la seva gratitud i orgull per aquest reconeixement. “Castelldefels continua sent casa meva”, va comentar emocionat.

Però no va ser l'únic, amb Ronaldinho, el FC Barcelona també va ser homenatjat amb una estrella al Passeig de les Estrelles. I és que Castelldefels no només és el lloc de residència de figures clau del club, com el president Joan Laporta. També ha estat la llar d'exdirigents influents com Arcadi Balaguer, que va presidir el club entre el 1925 i el 1929.

Un grup de persones, entre elles Ronaldinho i Joan Laporta, posant a l'aire lliure mentre una sosté un quadro amb una estrella.

Castelldefels inaugura el seu propi ‘Passeig de la Fama’

El ‘Passeig de la Fama’ de Castelldefels s'ubica al centre de la ciutat, a prop de la platja i de la concorreguda àrea d'oci de la ciutat. Amb una cerimònia que va atreure residents i turistes, la inauguració va comptar amb la presència de diverses celebritats locals i autoritats municipals.

Aquest passeig es distingeix per honrar figures que, encara que no necessàriament han nascut a Castelldefels, han tingut un impacte significatiu a la comunitat o han mantingut una relació propera amb la ciutat.

“Esperem que Castelldefels i Barcelona es converteixin en el Hollywood del sud d'Europa, on hi ha tantes persones il·lustres”, va declarar Manu Reyes, alcalde de Castelldefels. Unes paraules que han destacat la riquesa cultural i esportiva de la regió.

Amb aquesta inauguració, Castelldefels fa un pas ferm per convertir-se en un nou punt de referència cultural i turístic de la costa catalana. Oferint als visitants i residents una nova manera de connectar amb la rica història i el present de la ciutat.

➡️ Actualitat

Més notícies: