Muntatge de fotos de l´entrada d´una botiga llec i, al costat, la imatge d´un nen amb rostre de sorpresa i una mà subjectant un regal

ACTUALITAT

El regal que pots obtenir completament gratis a les botigues Lego de Barcelona

Els amants de Lego poden complir un somni com a fidels seguidors de la marca en tres establiments de Barcelona

Lego té una bona notícia per a tots els seus fidels que visquin a Barcelona. I és que ara, a més dels atractius sets de construcció, els fans de Lego poden obtenir un passaport de manera gratuïta.

Es tracta d'un objecte de col·lecció buscat per molts seguidors de Lego a tot el món. El passaport Lego és un regal ofert a totes les botigues oficials de la marca.

El document permet col·leccionar segells de cada establiment visitat. Té la primera pàgina personalitzable i inclou espai per a una foto i les dades de l'usuari. Les pàgines següents estan dedicades als segells que es poden aconseguir en diferents botigues.

Barcelona disposa d'un dels documents de Lego més buscats

Sens dubte, aquest regal s'ha convertit en un emocionant reclam per als aficionats de Lego. Amb gairebé 1.000 botigues a tot el món que participen en aquesta iniciativa.

A més dels segells de cada botiga, Lego crea periòdicament segells especials per temps limitat. I estan disponibles en dates assenyalades com el dia de St. Patrici a les botigues de Dublín o el Dia de la Mare.

Plànol general de l´entrada d´una botiga Lego de Barcelona

Tot i que aquest passaport es pot obtenir de forma gratuïta, la seva popularitat ha fet que estigui esgotat en molts establiments. I fins i tot s'està venent a plataformes de segona mà per un preu que oscil·la els 10 euros.

Barcelona està d'enhorabona i compta amb tres botigues on ja es pot demanar aquest passaport de Lego. Concretament, els establiments s'ubiquen al passeig de Gràcia, número 9; al Centre Comercial l'Illa Diagonal; i al Centre Comercial Maquinista del carrer Potosí, número 2.

Barcelona, un eixam d'emblemàtiques botigues

Els seguidors de Lego podran fer un dels seus somnis de realitat a Barcelona. La mateixa ciutat que, més enllà de les modes recents, també té botigues de tota la vida. Un exemple és El marc d'or, on ofereixen reproduccions exactes dels cartells que es mostren al seu aparador.

El principal atractiu d'aquesta botiga de Barcelona, més enllà dels 85 anys d'història, és el seu aparador. Els amos expliquen que són moltes les persones que s'aturen a veure tots els cartells antics del seu aparador ancorat en el temps.

➡️ Actualitat

Més notícies: